Het Keuzedieet, afvallen zonder moeite

Wie wil afvallen en daarna slank wil blijven, kan niet om een gezonde en ontspannen leefstijl heen. Het maken van slimme keuzes in voedingsmiddelen is daarbij van belang. Precies daarom draait het in het nieuwe Keuzedieet.

Ongemerkt ponden kwijtraken
Niemand wil dat zijn hele leven in het teken van afvallen staat. Als je je continu bezighoudt met voeding en daarbij steeds aan regeltjes en verboden denkt, wekt dat alleen maar innerlijke weerstand en meer eetlust op. Effectief zijn juist ook de kleine veranderingen in het gedrag. Die kosten nauwelijks moeite en als je je er geduldig aan houdt, veranderen ze na enkele maanden in een prettige gewoonte. Op deze manier verdwijnen overtollige kilo’s geleidelijk en tussen neus en lippen door.

Verrassend principe
Bij het Keuzedieet is niets ‘toegestaan’ en niets ‘verboden’. Maar wie verborgen vetten, suiker- en luxecalorieën bij het inkopen en eten vermijdt, wordt snel beloond. Het Keuzedieet vertelt in woord en beeld hoe je waardevolle voedingsmiddelen, die goed voor je (lijn) zijn, in één oogopslag onderscheidt van ongunstige producten. Bovendien helpen de slimme recepten bij het koken en staan er tips in voor alle eetmomenten op een dag.

Dit boek is een vertaling van het Duitse boek ‘Die Nebenbei-Diät’, een zeer succesvolle uitgave van de Duitse Consumentenbond. In Duitsland zijn er inmiddels meer dan 100.000 exemplaren van verkocht.

Deze Nederlandse editie is tot stand gekomen door samenwerking tussen de Consumentenbond en het Voedingscentrum.

Boekgegevens
Titel: Het Keuzedieet, afvallen zonder moeite
ISBN: 978 905177 0537
Prijs: €16,75

Te koop in de boekhandels of te bestellen via de webshops van het Voedingscentrum en de Consumentenbond:
– www.voedingscentrum.nl/webshop
www.consumentenbond.nl

Plaats een reactie