Het Eerlijkheidsexperiment van Clare Pooley

Iedereen liegt over zijn leven. Wat zou er gebeuren als je aan een wildvreemde de waarheid vertelt? Dit is de vraag die de 79-jarige weduwnaar Julian Jessop stelt op de eerste pagina van een groen notitieboekje dat hij achterlaat in een café. Op de kaft van het boekje staat ‘Het eerlijkheidsexperiment‘.

Een prachtig en hartverwarmend verhaal”. Publishers Weekly

Monica, de eigenaresse van het café, ziet het boekje liggen en besluit de uitdaging aan te gaan en de waarheid over haar leven in het boekje op te schrijven. Ze legt het weer terug op tafel en zo gaat het door: vijf andere mensen zullen het boekje vinden en na het lezen van de persoonlijke verhalen van anderen hun eigen waarheid op papier zetten. De wens van de oude Julian Jessop wordt vervuld op de meest onverwachte en hartverwarmende wijze.

Ik hou van Het eerlijkheidsexperiment. Het is ontzettend eerlijk over de leugens die we elkaar vertellen. Een slim en heerlijk boek”.
Sophie Kinsella

Auteur

Clare Pooley werkte jarenlang in de reclamewereld. Ze woont in Londen en is nu fulltime schrijver. Het eerlijkheidsexperiment is haar debuutroman, die in meer dan 22 landen zal verschijnen.

Boekgegevens

  • Het Eerlijkheidsexperiment
  • Clare Pooley
  • ISBN 978 94 031 8680 1
  • Paperback, 352 pagina’s
  • Prijs € 19,99

Het Eerlijkheidsexperiment van Clare Pooley verschijnt op 11 juni 2020 bij Uitgeverij Cargo.

Het Eerlijkheidsexperiment Clare Pooley

Plaats een reactie