Het 17 dagendieet, nu ook het werkboek

In één maand tijd werden in de VS een half miljoen exemplaren van Moreno’s gezonde dieet verkocht. En ook Nederland is om, al meer dan 30.000 mensen kochten Het 17-dagendieet. Vanaf januari staat Het 17 dagendieet onafgebroken in de Bestseller lijst, en het goede nieuws is: Er komt nu ook een werkboek!

Waarom het zo’n groot succes is? Simpel. Supersnel resultaat en toch lekker en afwisselend eten. Met dr. Mikes 17 dagendieet vliegen de kilo’s eraf en barst je van de energie!

En wees niet bang dat die kilo’s er zo weer aan te zitten, want je stofwisseling krijgt geen kans om te wennen. Na de eerste cyclus van versnelling, volgen er nog drie. Dat zijn de cycli waarbij je je stofwisseling opnieuw instelt, nieuwe eetgewoontes ontwikkelt en het dieet afrondt met je favoriete eten!

Geef je personal touch aan je favoriete dieet
Met het basisboek ben je natuurlijk al perfect op weg voor het bikiniseizoen. Maar om het diëten nog een beetje makkelijker te maken komt nu ook het werkboek. Het werkboek bij dit dieet biedt nieuwe recepten, tips, ruimte om eigen ervaringen in te vullen en handige lijstjes en tabellen. Een onmisbaar boek voor iedereen die dit dieet volgt. Het boek is uitgegeven in een wat breder formaat met goed beschrijfbaar papier en bewerkt en aangepast aan de Nederlandse markt door Anna van Wittenberghe.

10 kilo in één maand!
Het 17 dagendieet is hét dieet dat Dr. Phil aanraadt. En hij niet alleen: bekende Nederlandse bloggers en twitteraars zijn ook razend enthousiast. Mira Ahles, moeder en twitteraar van het jaar 2010 heeft het dieet gevolgd en is in één maand 10 kilo afgevallen! Vraag je je af hoe Mira dit heeft gedaan en ervaren? Mira was te zien in de nieuwe docureality-serie Connected. En ze is natuurlijk ook te volgen op twitter! twitter.com/mira_ah.

Boekgegevens
Titel: Het 17 dagendieet Werkboek
Auteur: dr. Mike Moreno
ISBN: 9789021552071
Prijs: €14,95

Plaats een reactie