Hersenstichting zoekt werkgevers met voorbeeldfunctie

  0
  2105

  Heeft u een hersenaandoening en bent u werkzaam bij een werkgever die zich bijzonder voor u inzet? Verdient uw werkgever een pluim? Dan kunt u hem/haar aanmelden voor de Hersenbokaal 2012! U kunt uw werkgever uiterlijk tot maandag 11 juni 2012 aanmelden.

  Deze Hersenbokaal is een prijs voor werkgevers, die meer doen om mensen met een hersenaandoening in dienst te houden. Werkgevers die laten zien dat deze gemotiveerde werknemers heel goed kunnen functioneren soms met kleine aanpassingen..

  Werkgevers die werknemers met een hersenaandoening de kans geven zich waar te maken in een serieuze baan verdienen waardering, meent de Hersenstichting. De winnaar ontvangt een geldbedrag van € 5.000. Dit bedrag moet de winnaar investeren in een zelf te kiezen project om mensen met een hersenaandoening meer kansen op de werkvloer te bieden.

  Alle informatie over de Hersenbokaal is te vinden op Hersenstichting.nl. Om mee te kunnen dingen naar de Hersenbokaal moet aan een paar criteria worden voldaan. Zie daarvoor het reglement. Wilt u uw werkgever aanmelden? Vul dan uiterlijk zondag 10 juni 2012 dit aanmeldingsformulier in. Voor overige vragen kunt u contact opnemen met de Hersenstichting, tel. 070-3604816.