Herpotherm effectief middel tegen koortslip

Zes miljoen Nederlanders krijgen jaarlijks een koortslip. Van de wereldbevolking is zelfs 80% drager van het herpes simplex virus type 1. Daarmee is de koortslip één van de meest voorkomende huidziekten.

Herpotherm
Onder invloed van bijvoorbeeld zonlicht, stress, koorts of menstruatie speelt het virus op en ontstaat de koortslip. Deze vervelende huidziekte kan nu eenvoudig en snel worden voorkomen, met het nieuwe medische apparaat Herpotherm ®.

De koortslip kondigt zich aan door kriebelen, branden, jeuk en een gevoel van spanning. Kort daarna ontstaan met vocht gevulde blaasjes. De blaasjes springen na enkele uren of dagen open, drogen uit en laten korsten achter. De volledige genezing van een koortslip duurt over het algemeen tussen de 10 en 14 dagen.

Geen pijn of blaasjes
Herpotherm® is geen zalfje dat je op je lip smeert maar is een compact en handig apparaatje dat werkt op basis van warmte. Herpotherm® voorkomt blaasjes en pijn in 95 % van de gevallen. Het apparaatje in de vorm van een lippenstift kan gemakkelijk meegenomen worden en is klaar voor gebruik zodra de koortslip zich aandient.

Voorkomen
Herpotherm® moet bij voorkeur gebruikt worden zodra de eerste symptomen zich aandienen, om vermeerdering van het virus te voorkomen. Gebruik van het apparaatje voorkomt pijn en tinteling van de lippen en het ontstaan van de hinderlijke, lelijke blaasjes.

Gebruik
Herpotherm® werkt op basis van geconcentreerde warmte en is heel eenvoudig te gebruiken. Het vergulde verwarmingselement in het apparaat wordt verwarmd tot een temperatuur tussen 50-51 graden Celsius. Een lichtdiode geeft aan dat het apparaat op temperatuur is. Voor de behandeling dient het apparaat tegen de lip gehouden te worden. De behandeling duurt 4 seconden. Een geluidsignaal geeft aan dat de behandeling gestopt kan worden.

Siemens
Herpotherm® wordt in Duitsland onder kritische controles geproduceerd door Siemens en is klinisch dermatologisch getest. Het apparaat kan probleemloos gebruikt worden, zonder gevaar voor verbranding. Dankzij het vergulde contactvlak is de Herpotherm® ook geschikt voor mensen die allergisch zijn voor chroom en/of nikkel. Ook kinderen, dragers van pacemakers en epileptici kunnen de Herpotherm® zonder enig gevaar gebruiken. Ongewenste bijwerkingen werden bij de dermatologische tests niet geconstateerd.

Herpotherm® kost €49,95 en is verkrijgbaar bij drogisterij, apotheek en op de webshop www.pharmadirect.nl

Plaats een reactie