Herinner je nog je eerste kus?

Herinner je nog je eerste kus? De eerste zonnestralen van het jaar? De beste maaltijd die je ooit at? Deze memorabele ervaringen springen erbovenuit omdat ze een belangrijke betekenis hebben of we ze heel intens waarnemen, waardoor ze een groot besef van verwondering en bijzonderheid veroorzaken.

Wat maakt dat we bepaalde gebeurtenissen voor altijd blijven herinneren?

Wat zorgt nu precies voor leuke herinneringen? Waarom kan een liedje, geur of smaak ons terugbrengen naar iets wat we zijn vergeten? Is het mogelijk om te leren hoe we leuke herinneringen kunnen creëren en hoe we die beter kunnen vasthouden?

De kunst van herinneringen maken

De kunst van herinneringen maken geeft antwoord op de vraag hoe we perfecte momenten kunnen creëren. Die momenten waar het in het leven allemaal om draait.

Boek - De kunst van herinneringen maken
De kunst van herinneringen maken – Auteur Meik Wiking – ISBN: 978-94-005-1146-0

Meik Wiking

Meik Wiking (1978) is directeur van het Happiness Research Institute in Kopenhagen. Hij studeerde economie en politieke wetenschappen en heeft eerder gewerkt voor het Deense ministerie van Buitenlandse Zaken. Hij heeft meerdere artikelen, boeken en rapporten over geluk, vrije tijd en welzijn geschreven, en reist als spreker over dit onderwerp de hele wereld over.

Meik Wiking – De kunst van herinneringen maken

Boekgegevens

  • Titel: De kunst van herinneringen maken
  • Ondertitel: Leer hoe je je mooiste momenten kunt koesteren 
  • Auteur: Meik Wiking
  • ISBN: 978-94-005-1146-0
  • Aantal pagina’s: 256
  • Verschijningsdatum: 19-9-2019

Plaats een reactie