Herfstacties tegen pijnlijke gewrichten

Veel mensen die te kampen hebben met chronische gewrichtsklachten hebben tijdens de gure en vochtige herfstmaanden meer pijn in hun gewrichten dan bij droog en warm weer. Daarom zet fonds Beter voor Gewrichten zich in om iets extra’s te doen voor deze groep mensen. De komende weken staan dan ook bij het fonds in het teken van de weldadige kuur- en wellnessweken.

Om mensen met chronische gewrichtsklachten te informeren over wat zij zelf kunnen doen om pijn bij gewrichtsklachten te verzachten, heeft fonds Beter voor Gewrichten een brochure uitgebracht, “Beter door Wellness”. De brochure geeft informatie over wat kuur- en wellnessbehandelingen kunnen betekenen bij allerlei vormen van gewrichtsklachten. Ook wordt informatie gegeven over wat kuren en wellness nu precies is, wat men kan verwachten bij een behandeling en welke therapieën deel uit kunnen maken van een kuur of wellnessbehandeling. De brochure gaat verder in op de gezondheidseffecten van de therapieën en geeft aan waar mensen met gewrichtsklachten op moeten letten als zij een behandeling willen volgen.

Maar dat is nog niet alles! Fonds Beter voor Gewrichten biedt in samenwerking met enkele organisaties activiteiten en acties aan. Zo stelt Wellnessresort de Veluwse Bron 5×2 gratis entreekaarten ter beschikking en mag fonds Beter voor Gewrichten de komende weken 20 gratis pakketten met producten van Weleda aan haar donateurs aanbieden. Op deze manier hoopt fonds Beter voor Gewrichten mensen met chronische gewrichtsklachten direct kennis te laten maken met activiteiten en producten die ondersteunend werken.

De brochure ‘Beter door Wellness’ is gratis op te vragen bij fonds Beter voor Gewrichten via brochure@betergewricht.nl of stort een bijdrage op rekening 15.35.76.650 t.n.v. fonds Beter voor Gewrichten o.v.v. “Brochure Wellness”. Meer informatie over de georganiseerde activiteiten en de genoemde acties is terug te vinden op de website www.betergewricht.nl.

Plaats een reactie