Heb je last van mobiliteitsproblemen? Een traplift kan de oplossing zijn

Misschien ken je het wel. Je geest, je levensenergie, is soms wat sneller dan je lichaam. Lange afstanden wandelen, sporten of zelfs traplopen kunnen best een uitdaging vormen. Een traplift kan dan een uitkomst bieden, zodat jij meer energie overhoudt voor alle andere dingen.

Kost het jou veel moeite om de hogere verdiepingen van jouw woning te bereiken, zorgt traplopen voor veel pijn of speelt jouw leven zich steeds meer af op de begane grond? Een traplift is geen hulpmiddel voor uitsluitend oudere mensen, maar een uitkomst voor iedereen die te veel pijn en last ervaart bij het traplopen. Door de loop van de jaren is de traplift veranderd van een log apparaat tot een fraai staaltje design.

Wil je op eigen kracht de trap af kunnen of zijn er meerdere bewoners in jouw huis? Kies dan voor een compacte traplift met de dunste enkele rail ter wereld. Als betrouwbaarheid en gebruiksgemak ook bovenaan jouw lijstje staan, bekijk dan de verschillende trapliftmodellen.

Een traplift voor jouw situatie

Dat de modellen aangepast kunnen worden naar jouw situatie is ontzettend fijn. Denk bijvoorbeeld aan een hogere zitting, voor als je moeite hebt met het buigen van je knieën, of een automatisch draaibare zitting, zodat je nog veiliger op- en afstapt. Laat je niet belemmeren door die trap, dat is helemaal niet nodig. Je zult vanaf het eerste gebruik ervaren dat je veel meer energie overhoudt en je gezonder voelt. Energie die je kunt besteden aan andere dingen. Want zeg nou zelf, je besteedt je energie toch liever aan leuke dingen?

Geheel op maat

Afhankelijk van jouw wensen, het doel en de situatie van jouw woning kan de traplift geheel op maat gemaakt worden. In sommige gevallen kan de traplift zelfs al binnen 48 uur geïnstalleerd worden op jouw trap. Een traplift in de buiten- of binnenbocht, een andere kleur rails of een andere uitvoering van de zitting; al deze onderdelen dragen bij aan de uiteindelijke prijs van jouw traplift. Wil je hier alvast inzicht in hebben? Vraag dan een vrijblijvende prijsopgave aan.

Ongeacht jouw lichamelijke grenzen is er dus altijd een traplift die past bij jouw situatie. Laat vooral iemand met je meedenken, bijvoorbeeld tijdens een afspraak in een showroom. Hier kun je de traplift, die jouw leven een stuk makkelijker maakt, ook even uittesten.

Plaats een reactie