Health Valley Event 2010

Op 17 maart 2010 is het weer zover, dan vindt het tweede Health Valley Event plaats in Concertgebouw De Vereeniging te Nijmegen. Er worden ca. 600 deelnemers verwacht.

Het programma start met keynote lezingen van drie zeer gerenommeerde sprekers. Gerard Kleisterlee, CEO Philips BV en lid Innovatieplatform, Clemens van Blitterswijk, wetenschappelijk directeur MIRA en Emile Lohman, voorzitter Raad van Bestuur UMC St Radboud. Deze drie sprekers zullen het thema innovatie vanuit verschillende invalshoeken benaderen: als ondernemer, ziekenhuisbestuurder en wetenschapper.

Hierna lichten wetenschappers en ondernemers de stand van zaken toe in de vier focusgebieden: van molecuul tot mens tot markt, reconstructieve geneeskunde en medical devices, eHealth en de gezonde mens. Tijdens de Health Experience ’s middags kunnen ondernemers die op zoek zijn naar financieringsmogelijkheden voor hun producten een pitch houden voor een forum van investeerders onder leiding van Annemarie van Gaal. Het forum beoordeelt de pitches van deze ondernemers. Deelnemers krijgen direct te horen of er investeerders zijn die interesse hebben in een vervolggesprek.

Tot slot zullen er tijdens de plenaire slotsessie enkele speciale ontmoetingen met Minister Maria Van der Hoeven en Jort Kelder plaatsvinden op het grote podium.

Voor het volledige programma: Congresgids Health Valley Event 2010.

Plaats een reactie