Häagen-Dazs Iceberg het toppunt van genieten

Häagen-Dazs introduceert Iceberg, een design kerstijstaart. De grote ijstaart is ontworpen door het Franse designbureau 5.5 Designers. Dat kreeg hierbij carte blanche. De enige voorwaarde die Häagen-Dazs stelde was om de lekkerste smaken premium roomijs te verwerken.

Het designbureau greep terug naar de natuurlijke bron en stileerde een ijstaart in de vorm van een ijsberg. Het resultaat is van een verbluffende eenvoud, maar daardoor erg smaakvol. IJs in haar zuiverste vorm. De nieuwe ijstaart van Häagen-Dazs heet dan ook Iceberg. Het toppunt van genieten.

Laat ’m niet smelten
Häagen-Dazs Iceberg by 5.5 Designers is onweerstaanbaar. Het is gemaakt van premium roomijs in de smaken Vanilla, Chocolate, Pralines en Caramel. Met een heerlijke vulling van creamy caramel en gecarameliseerde pecan noten. Voordat je Iceberg serveert, doe je er goed aan om de ijstaart tien minuten vooraf uit de diepvriezer te halen. Zo komt de smaak van Häagen-Dazs Iceberg het best tot zijn recht. Maar laat ’m niet smelten!

Informatie
Iceberg is verkrijgbaar in de winkels van Häagen-Dazs van 11 december 2010 tot 2 januari 2011, € 45,- (8 personen). Deze winkels vind je op www.haagendazs.nl.

Plaats een reactie