Grote Maten Beurs 2011

Op 26 en 27 maart 2011 staan er 60 bedrijven voor u klaar tijdens de grootste Grote Maten Beurs van Nederland en omstreken. Twee dagen lang een shopwalhalla voor volslanke mensen!

Grote Maten Beurs in Eindhoven
Omdat het voor mensen met een grotere kledingmaat nog steeds erg lastig is om op één locatie, kleding, schoenen, lingerie, badmode etc. te kopen organiseren wij de Grote Maten Beurs! De Grote Maten Beurs is gericht op vrouwen en mannen met een maatje meer! Iedereen is welkom op deze gezellige beurs maar u kunt er pas slagen voor kleding als u maat 42/44 of groter heeft.

De Grote Maten Beurs vindt plaats op 26 en 27 maart 2011 in Beursgebouw Eindhoven. Er zijn maar liefst 60 stands waar u kunt shoppen! Daarmee is de Grote Maten Beurs de grootste van de Benelux en zelfs van Duitsland! Ook als u niet uit de omgeving van Eindhoven komt, is de beurs zeer de moeite waard om een dagje voor uit te trekken!

Mode is het grootste aanbod op de beurs. U kunt op de Grote Maten Beurs de nieuwste voorjaars- en zomercollectie grote maten mode aanschaffen. Daarnaast kunt u uw nieuwe outfit compleet maken met bijpassende sieraden, tassen en overige accessoires. Ook voor de mannen is er een groter aanbod op de beurs dan voorgaande jaren. Bekijk de volledige deelnemerslijst op www.grotematenbeurs.nl en laat u verrassen door het aanwezige aanbod van bedrijven.

Achtste Miss PLUSSIZE Fashion Verkiezing
Als u even wilt bijkomen van al het shoppen, kunt u op zondag 27 maart 2011, de finalisten van de achtste Miss PlusSize Fashion verkiezingen komen aanmoedigen. De finalisten lopen drie modeshows, waarvan de laatste show in op maat gemaakte avondjurken, waarin zij zullen stralen. Zestien PlusSize vrouwen strijden om de titel Miss PlusSize Fashion 2011 en daarbij kunnen zij uw steun zeker gebruiken! De winnares zal een jaar lang de titel Miss PLUSSIZE Fashion vertegenwoordigen. Eerdere winnaressen die een naam hebben opgebouwd in de grote maten wereld zijn Ruth de Ridder en Jagaira Hagendijk de Jong. Zij zijn regelmatig te zien bij modeshows, in tijdschriften, commercials en andere activiteiten.

Met korting naar de grote maten beurs
Om lange wachtrijen te voorkomen en zo te genieten van nog meer shopplezier, bestelt u uw kaartje nu online. Bovendien profiteert u direct van 2,00 euro korting per kaartje! U kunt uw kaarten al voor 7,50 euro per ticket bestellen! Voor meer informatie over de Grote Maten Beurs en voor tickets gaat u naar www.grotematenbeurs.nl.

Grote Maten Beurs 2011
Locatie: Beursgebouw Eindhoven
Adres: Lardinoisstraat 8, 5611 ZZ Eindhoven
Website: www.beursgebouw.nl / www.grotematenbeurs.nl
Entree: 9,50 euro (dagkassa), 7,50 euro (voorverkoop), kinderen tot 12 jaar gratis

Openingstijden:
Zaterdag 26 maart: 11.00 – 17.00 uur
Zondag 27 maart: 11.00 – 17.00 uur

Plaats een reactie