Grote belangstelling voor live leveroperatie

Er is veel belangstelling voor de Klinische les die het Erasmus MC dinsdag 13 oktober organiseert in Pathé. Het thema van de Klinische les is dit jaar ‘Kanker, innovatie in topzorg’. Het publiek krijgt toelichting op een aantal zeer geavanceerde behandelingen.

Live verslag
Zo’n 700 mensen wonen de Klinische les bij, in Pathé Schouwburgplein in Rotterdam. Tijdens dit wetenschapsevenement geven experts en zorgprofessionals toelichting op innovatieve behandelingen van kanker die plaatsvinden in het Erasmus MC. Behalve een live verslag van een operatie, zijn er presentaties over klinische trials, de cyberknife en protonentherapie. De inschrijving voor het evenement is inmiddels gesloten.

Teamwork
De geavanceerde behandelingen zijn alleen mogelijk door teamwork van de professionals die in het universitair medisch centrum werkzaam zijn, zoals wetenschappelijk onderzoekers, artsen, verpleegkundigen en mensen in medisch ondersteunende functies. Ook de medewerking van patiënten is cruciaal voor de ontwikkeling van nieuwe behandelmogelijkheden.

Meer informatie op www.erasmusmc.nl/klinischeles.

Plaats een reactie