Gratis voeding voor 800 hulphonden

Met ondertekening van het sponsorcontract op dinsdag 3 juli 2012, door beide directies van Royal Canin Nederland en Hulphond Nederland is de samenwerking voor de komende 3 jaar opnieuw een feit.Hoofdsponsor Royal Canin, die al sinds 2004 hoofdsponsor is van de stichting heeft in de afgelopen 8 jaar meer dan 1700 honden van gratis voeding voorzien.

Stichting Hulphond Nederland

Ook de komende 3 jaar zal de voeding voor 800 pups, honden in opleiding en de hulphonden die thuis bij cliënten aan het werk zijn worden gesponsord. Met de bijdrage door Royal Canin hebben hulphonden de levens van meer dan 1000 cliënten en hun families kunnen verbeteren.

Hulphond Nederland – Daisy en Sherpa

Deze nieuwe afspraak met Royal Canin maakt onderdeel uit van de onlangs door Hulphond Nederland gelanceerde campagne “Samen met Hulphond”. Vanuit deze campagne worden de komende maanden diverse activiteiten met sponsoren georganiseerd om aan de grote vraag naar hulphonden te kunnen voldoen. Het hoogtepunt van deze campagne is een groot fundraising dinner op 10 oktober wat mede mogelijk gemaakt wordt door Royal Canin en andere sponsoren van de stichting.

“Onze honden leveren top prestaties en hebben daarom top voeding nodig. We zijn blij dat juist Royal Canin als trouwe bondgenoot al zo veel jaren het voedingsmerk voor al onze honden is. Naast de sponsoring van voeding ontvangen wij tevens diverse accessoires voor onze honden zonder kosten. Hiernaast initieert Royal Canin diverse acties die inkomsten genereren voor onze organisatie. Zo is dit jaar voor de 4e keer de grootste hondenwandeling van Nederland georganiseerd. In de afgelopen jaren heeft dit ruim 50.000 euro opgeleverd. Wij zijn bijzonder trots op de samenwerking met Royal Canin, een organisatie die een sterk voorbeeld is van verantwoord ondernemen,” aldus Rudolph Strickwold, directeur Marketing en Commercie Hulphond Nederland.

“De kernwaarden van Royal Canin zoals kennis en respect, expertise, animal first en productleadership, komen sterk overeen met die van Hulphond Nederland. Met deze samenwerking hebben beide partijen een perfecte match”, volgens Dennis Cordes, Algemeen Directeur Royal Canin Nederland.

Plaats een reactie