Gratis e-books over voedselallergie

AllergieKookboek.nl introduceert drie gratis e-books voor mensen die net hebben gehoord dat ze een allergie hebben of voor mensen met een interesse naar allergieën. De onderwerpen zijn Glutenvrij, Zuivelvrij en Zuivel- & Kippenei vrij. De e-books zijn geschreven door diëtisten en bevatten naast handige informatie en tips vier praktische weekmenu’s met veel recepten. Een dieet hoeft geen beperking te zijn om lekker, gemakkelijk en gezond te eten!

De boeken die zijn gratis te downloaden op AllergieKookboek.nl. Deze boeken zijn een voorbereiding van of een aanvulling op de informatie die de diëtist kan geven. De diëtist is degene die persoonlijke dieetadviezen geeft, een bezoek is zeker aan te raden bij de constatering van een allergie.

AllergieKookboek.nl
AllergieKookboek.nl is gelanceerd eind 2011 en plaatst online recepten voor mensen met allerlei allergieën of intoleranties. Het is ook bedoeld voor mensen die een lekker recept zoeken als zij iemand op bezoek krijgen met een voedselallergie of intolerantie. Het is ook mogelijk om uw toprecept te delen met de andere bezoekers van deze site.

1 gedachte over “Gratis e-books over voedselallergie”

Plaats een reactie