Grahams naar Europa: Nederland krijgt primeur

Een Australische bouwvakker kon niet langer aanzien dat zijn zoontje erg veel last had van eczeem en begon aan de keukentafel zelf een middel uit te vinden. Nu, twaalf jaar later, is zijn productlijn daar uitgegroeid tot het best verkochte huidverzorgingsproduct op natuurlijke basis en is “Grahams” bij heel veel mensen niet meer uit het leven weg te denken.

In thuisland Australië hebben mensen met huidproblemen, zoals eczeem en psoriasis, de producten van Grahams skincare jaren geleden al in hun armen gesloten. Daar is het merk uitgegroeid tot de nummer 1 op het gebied van natuurlijke huidverzorging. Volgens het bedrijf is het hoog tijd dat nu ook de rest van de wereld kennis neemt van de werking van hun producten. Na een geslaagde marktintroductie in de Verenigde Staten is nu Europa aan de beurt, te beginnen met Nederland.

Geoff Graham blikt terug: “Ik ben aan dit avontuur begonnen om mijn zoon te helpen en we kunnen gelukkig concluderen dat we daar erg goed in zijn geslaagd. Maar de “tam-tam” ging heel snel, waardoor zich meer mensen meldden die de crème ook wilden gebruiken. Op een gegeven moment ben ik het maar voor de verkoop gaan produceren. Dat bleek een schot in de roos. Ons product werd al snel opgenomen in de “Therapeutic Goods Administration” en daarna ging het hard. Onze lijn is vandaag de dag in Australië verkrijgbaar in vrijwel iedere natuurwinkel, drogist en apotheek.”

“Al vanaf het begin zijn mijn vrouw en ik producten blijven ontwikkelen waardoor er ieder jaar wel iets nieuws bij kwam, allemaal op natuurlijke basis. Afgelopen jaar was dit een zonnebrandcrème. Eén met een heel hoog zinkgehalte, maar transparant van kleur en gemakkelijk smeerbaar. Voor deze zonnebrandcrème hebben wij onlangs een onderscheiding gekregen, wat het binnen een mum van tijd heel populair heeft gemaakt”, vertelt Graham.
“We maken dagelijks mee hoeveel mensen baat hebben bij onze producten en realiseerden ons op een gegeven moment dat we dit niet langer voor Australië moesten voorbehouden. In navolging op de Verenigde Staten, waar wij zelf onze productlijn hebben gelanceerd, zijn onze producten sinds kort ook in Europa verkrijgbaar met dank aan de Europese importeur, Grahams skincare.”

Nederland krijgt de primeur; niet geheel toevallig omdat de importeur een Nederlands bedrijf is. Wekelijks komen er door het hele land verkooppunten bij maar daarnaast heeft Grahams skincare een Nederlandse webwinkel waardoor de verkrijgbaarheid meteen al maximaal is. “Het mooiste aan ons werk zijn de geweldige reacties die wij krijgen van mensen die onze producten gebruiken. Dan schrijft iemand “Je hebt er geen idee van wat een invloed jullie producten hebben gehad op mijn leven”, en dan denken wij hardop: “O, jawel!”, zegt Graham tot slot.

1 gedachte over “Grahams naar Europa: Nederland krijgt primeur”

  1. Grahams producten werken geweldig tegen psoriasis van mijn man! We zijn zo blij dat dit merk naar Nederland is gekomen! Mijn kinderen hebben last van eczeem en ook daarvoor werkt de Grahams eczeemcreme perfect en eindelijk zonder bijwerkingen. Bij andere producten kregen mijn kinderen vaak uitslag of werkte het helemaal niet.

    Beantwoorden

Plaats een reactie