Gordon Ramsay 29 en 30 mrt in Nederland

  0
  638

  Aanstaande maandag en dinsdag is de wereldberoemde tv-chef Gordon Ramsay in het land om zijn nieuwste boek Wereldgerechten te promoten. Op maandagavond geeft hij een kookdemonstratie in een volledig uitverkochte Theaterfabriek in Amsterdam. Dinsdag 30 maart signeert Gordon Ramsay zijn nieuwste kookboek Wereldgerechten in Amsterdam. Er is die dag 2 keer de kans om de fameuze Ramsay persoonlijk te ontmoeten en hem iets in je boek te laten schrijven.
  14.00 – 15.00 uur Bijenkorf Amsterdam
  16.30 – 17.15 uur Ako Schiphol Plaza

  Wereldgerechten
  Gordon Ramsay: welke restaurateur of kok zou niet bang van hem worden? En toch… voor wie zijn schouders ophaalt voor het getier van onze tierende tv-held gaat een wereld open. Niemand legt je zo glashelder uit hoe je simpelweg lekker kookt. Authentiek, echt en zonder gepriegel. Wereldgerechten is Ramsay op z’n best. Met recepten die je iedereen aandurft!

  Het eerste wat opvalt aan Wereldgerechten is de fotografie. Mooi, uitnodigend en natuurlijk. Maar meer nog dan dat: je ziet meteen waar Ramsay voor staat. Zijn gerechten hebben iets homemade­-achtigs. Of hij je nu een kip madras uit India voorzet of zo’n goudbruine fish pie…het ziet er niet perfect gemodelleerd uit en het zit ook niet vol exotische of onbekende ingrediënten. Maar smakelijk is het wel, en niet al te moeilijk! En dat past precies bij Gordons beschrijvingen van zijn favoriete eten uit het Midden-Oosten, Thailand, Amerika, China, India, Spanje, Frankrijk, Italië, Griekenland en natuurlijk Groot-Brittannië.

  Ramsay schrijft zoals hij praat en zoals we hem kennen van zijn vele succesvolle programma’s. To the point, wars van geneuzel of rare combinaties van ingrediënten, en altijd op de bres voor simpel en eigen. Ook al heeft hij verschillende Michelinsterren op zijn naam, toch zet deze topper je liever een echt lekkere hamburger voor dan een bord vol onherkenbare liflafjes.

  Naast dit nieuwe boek, Wereldgerechten, worden nu ook zijn eerdere, succesvolle boeken Gezond met Ramsay en Fastfood uitgegeven door Kosmos Uitgevers. Voor die gelegenheid zijn ze in een nieuw jasje gestoken. De boeken hebben een mooie en eigentijdse uitstraling gekregen die prima aansluit bij het nieuwe elan van de beroemde Britse chef. Ook zijn magnifieke boek Driesterrenchef, in prachtige case, is nu bij Kosmos verkijgbaar.

  Wereldgerechten – Gordon Ramsay
  Gebonden met stofomslag, 256 pagina’s
  ISBN 978 90 215 4745 9
  Prijs: €29,95