Golf & Lifestyle Event

Brabanthallen ’s-Hertogenbosch krijgt het grootste golfevenement van Nederland. Van 18 tot en met 20 februari wordt voor de eerste keer het Alles over Golf & Lifestyle Event gehouden. De organisatie verwacht met een breed aanbod van alles wat met golf en de daarbij horende levensstijl te maken heeft 15.000 bezoekers te kunnen boeien. Daarmee is het evenement direct het grootste in zijn soort.

De keuze voor het organiseren van het Golf & Lifestyle Event in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch ligt redelijk voor de hand. Organisator Anoeska Hagenstein: “In het midden en zuiden van Nederland wordt de golfsport relatief veel beoefend en is de concentratie van golfbanen hoger dan gemiddeld, dus hebben we gezocht naar een locatie in het hart van deze regio.

Hagenstein wil naast topamateurs ook beginners en andere geïnteresseerden boeien met het golfevenement. “Het wordt een toegankelijk evenement waarbij ook een grote rol voor lifestyle is weggelegd.

Naast exposanten op het gebied van de golfsport, verwennen we de bezoekers ook met zaken als wellness, culinair genieten, kunst, mooie auto’s, mode en gadgets. Zelfs als je nog nooit op een golfbaan hebt gestaan, moet je het bij ons naar je zin hebben en geprikkeld worden om daarna op z’n minst eenmaal pitch en putt te gaan spelen. Dat kan al op dit belevenisevent.”

De organisatie verwacht 15.000 bezoekers en daarmee wordt het Alles over Golf & Lifestyle Event direct het grootste event op het gebied van golf. Het hoge aantal bezoekers wordt bereikt door onder andere de laagdrempelige toegangsprijs (vanaf € 10 per volwassene). De organisatie verwacht dat het evenement vervolgens jaarlijks terugkeert in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.

Plaats een reactie