Goedenwel reikt prijs uit van Oud & Nieuw actie

Vandaag heeft Michel Vreeburg van Goedenwel.nl aan Nellie Schild, alias Minous, de elektrische Flyer Fiets ter waarde van € 2399,- overhandigd bij fietshandel Van Kortenhof in Schiedam. De actie, waarbij elke lid automatisch kans maakte op de fiets, werd gehouden van november tot en met december 2009 onder alle 10.000 leden van de online 55plus community Goedenwel.nl.

“Dit is echt een fantastische verrassing”, aldus mevrouw Schild. “Ik ben sinds half oktober 2009 lid van Goedenwel.nl en ontmoet online elke dag weer nieuwe mensen. Het is erg leuk om op deze manier met mensen te discussiëren over uiteenlopende onderwerpen. Inmiddels ben ik ook al lid geworden van diverse groepen, waar mijn interesse naar uit gaat.”.

Nieuwe actie
Van 1 januari tot en met 15 februari loopt een nieuwe actie op Goedenwel.nl, waarbij een reis voor twee personen door Turkije gewonnen kan worden. Iedereen die op 15 februari ingeschreven staat op Goedenwel.nl dingt mee naar de reis voor twee personen.

Over Goedenwel.nl
Goedenwel is een sociaal netwerk voor actieve 55-plussers. De website biedt een interactief platform waar senioren elkaar kunnen ontmoeten, een vacatureoverzicht, diverse spelletjes en de mogelijkheid om vragen te stellen aan een uitgebreid expertpanel rondom verschillende thema’s. Het expertpanel bestaat uit specialisten van Actus Notarissen, de Rabobank, Senior Uiztendbureau, Agis, Achmea health Center en Pensioenkoers.nl. Goedenwel heeft 110.000 unieke bezoekers per maand en 10.000 profielen.

Over Achmea Innovation Capital
Goedenwel is een initiatief van Achmea Innovation Capital BV (100%-deelneming van Achmea). Achmea Innovation Capital B.V. heeft tevens belangen in de initiatieven: myler.nl, mijnerfenisgoedgeregeld.nl, pensioenkoers.nl, pincagro.nl.

Plaats een reactie