Gezond genieten, hoe doe je dat?

Ken je dat? Morgen begin ik! Met minder eten, met meer bewegen. Maar morgen wordt steeds een dagje later…

Wat Sadie Zwikker betreft is uitstellen nergens voor nodig. Met haar Gezond genieten bouw je betere gewoontes rustig op, zonder verplichte recepten of al te specifieke regels. En dat maakt gezond leven veel makkelijker én leuker!

Met Gezond genieten, dat de look and feel heeft van een tijdschrift, ziet je leven er over twintig weken definitief anders uit. Zonder trukendoos of wonderingrediënt. Begin je make-over gewoon met wat vaker trappen lopen of pak eens de fiets voor je boodschappen.

Alle kleine beetjes helpen, maar het is vooral de geleidelijke opbouw van Sadie’s programma die ervoor zorgt dat je gewoontes moeiteloos wijzigt. Na de allereerste week valt er dan ook maar weinig spectaculairs van je lijstje af te strepen: dertig minuten rustig bewegen, elke ochtend ontbijten en 1,5 uur voor het slapengaan niet meer eten. Da’s te doen! Daarna komt er elke week een eet- en beweegopdracht bij. En na elke vier weken komt er een ander thema aan bod.

Langzamerhand word je steeds fitter en krijgt ook je hoofd meer rust. Want een gezonde geest hoort bij een gezond lichaam en daarom krijg je tips om je huis op te ruimen en je administratie goed te regelen.

Sadie introduceert de veranderingen stap voor stap en daarom lijken het geen megaveranderingen, en juist dát maakt het volhouden makkelijker en het effect op termijn veel groter. Misschien wel het allermooiste: af en toe zondigen mag. Ieder mens heeft nu eenmaal andere behoeften en het belangrijkste is dat je het programma volhoudt. Van Gezond genieten heb je de rest van je leven profijt.

Boekgegevens
Titel: Gezond genieten, Je lijf én leven op orde
Auteur: Sadie Zwikker
ISBN: 978 90 215 5127 2
Prijs: €17,50
Verschijnt: 3 april 2012

Plaats een reactie