Een gezond dieet begint in je hoofd

“Ik wil gezonder eten en meer bewegen”. Dat zinnetje hoort psychotherapeut en coach Anneleen De Lille dagelijks. Maar hoe breng je die goede voornemens in de praktijk? En vooral: hoe houd je ze vol?

Denk gezond, dieet gezond

Anneleen De Lille stelt in haar boek ‘Denk gezond, dieet gezond’ een haalbare, oplossingsgerichte methode voor waarmee je stap voor stap leert om anders te denken over je voeding. Je relatie met voeding verandert, waardoor je lijnvriendelijke gewoontes in je hersenen programmeert. Bovendien houd je ze met plezier voor de rest van je leven vol. Zo wordt gewicht verliezen een stuk makkelijker!

Anneleen De Lille: Ik kan je helaas niet beloven dat het vanzelf zal gaan. Ik kan je wel beloven dat als je met de tips en oefeningen uit dit boek aan de slag gaat, je al opkorte termijn de positieve effecten ervan zult zien.

Anneleen De Lille

Anneleen De Lille is psychotherapeut en mental coach. Ze werkte in Groot-Brittannië mee aan het Livewell-programma, waarbij ze vele honderden personen op weg zette naar een gezondere levensstijl. Bijna 90% van hen verloor minstens 5% van zijn lichaamsgewicht.

Tegenwoordig helpt ze in OTIZ en Better Mind at Work haar cliënten om via een oplossingsgerichte methode stap voor stap gezonde gewoontes te ontwikkelen én vol te houden.

Het is een bekend beeld: je begint enthousiast aan een dieet, maar vervalt al snel in je oude gewoontes. Lees het boek ‘Denk gezond, dieet gezond‘ voor nieuwe inzichten en een nieuwe start!

Denk gezond dieet gezond, Anneleen De Lille
Psychotherapeut en coach Anneleen De Lille begeleidt dagelijks mensen die op gezonde manier gewicht willen verliezen.

Koop bij bol.com

Plaats een reactie