Genomineerden voor Nederlandse Make-up Awards 2011

Een deskundige jury heeft uit alle inzendingen voor de Nederlandse Make-up Awards 2011, 10 kandidaten genomineerd. Op 25 september 2011 tonen zij hun creatie op de vakbeurs Beauty Salon dimensions 2011. Naast de juryprijs maken zij kans op de publieksprijs die dit jaar voor het eerst wordt uitgereikt.

Vanaf woensdag 17 augustus 2011 kan gestemd worden voor de publieksprijs via www.denederlandsemakeupawards.nl. Beauty Salon dimensions vindt plaats van 24 tot en met 26 september 2011 in Jaarbeurs Utrecht.

De genomineerden voor de Nederlandse Make-up Awards 2011 zijn:
– Mevrouw A. Wojnarowska-Klungers
– Mevrouw C. van Aart
– Mevrouw S. Hamie
– Mevrouw C. Caporali
– Mevrouw P. Schotman
– Mevrouw J. Groenendijk
– Mevrouw N. Montizaan
– Mevrouw T. Ploeg
– Mevrouw H. Jonkman
– Mevrouw G. de Veer Babic

Foto’s
Ga naar www.denederlandsemakeupawards.nl/fotoalbum om foto’s te zien die tijdens de jurering zijn genomen.

Showcase
Tijdens de Nederlandse Make-up Awards is er een Showcase Glamour Make-up voor Senior Ladies. BN’ers zoals Catherine Keyl (5uur Show), Jette van der Meij (GTST) en Anne Bosch (model) worden opgemaakt door 3 topvisagisten.

Over de beurs
Beauty Salon dimensions is de vakbeurs voor de persoonlijke verzorgingsbranche. Dit najaar ligt de focus op ‘Body & Mind’ en de balans tussen innerlijk en uiterlijk.

Bezoekers vinden hier de laatste trends en noviteiten op het gebied van schoonheidsverzorging, workshops, presentaties en demonstraties. Meer informatie is te vinden via www.beautybeurzen.nl.

Plaats een reactie