Gelukkige mensen leven volgens een aantal basisregels

Nog nooit waren er zoveel mensen aan de anti depressiva, echtscheidingen, ontslagen, zelfmoorden en ongelukkige mensen als nu.

Smiley RefractionFotocredits: Lemsipmatt (cc)

In tijden van recessie worden mensen neerslachtig en zien het vaak niet meer zitten. Terwijl de mens in Nederland over alle basis ingrediënten als onderdak, eten en kleren kan beschikken.

Hoe komt dat toch, dat veel mensen niet gelukkig meer kunnen zijn met de basis van het leven? Veelal omdat de omgeving zegt en laat zien dat je pas gelukkig kan zijn met een bepaalde standaard, dat is een 2e auto, 3 keer per jaar op vakantie, merk kleding, nieuwste tv, ipad, iphone en nog meer van dat soort materialistische zaken. Of je carrière in functie of de target niet gehaald. Indien men dat niet kan bereiken, dan is men niet gelukkig. Men is pas gelukkig als men als die dingen heeft bereikt!

Het is anders om! Je moet eerst gelukkig zijn wil je succes behalen!

Gelukkige mensen bereiken de dingen die ze willen bereiken, maar zijn er ook onverschillig over of het één en ander wel of niet lukt. Je moet eerst gelukkig zijn, wil je succesvol worden in wat dan ook! Gelukkige mensen zijn gewoon gelukkig. Hoe doen ze dat?

Gelukkige mensen leven volgens een aantal basisregels:
1. Zijn gelukkig met wat ze hebben;
2. Doen altijd wat ze leuk vinden;
3. Doen niks met tegenzin;
4. Hebben altijd doelen waar ze naar toe leven, van groot tot klein doel;
5. Bij tegenslagen krijgen ze extra kracht.

De Gelukoloog
Leert de mensen gelukkig te worden en te blijven. Er wordt eerst een Gelukscan gemaakt om te beoordelen hoe (on) gelukkig men is, daarop wordt de Gelukbegeleiding samen gesteld wat leidt tot het geluk wat iedereen zoekt en wil.

Meer informatie
Gelukoloog.nl

Plaats een reactie