Gelukkige familie bedankt VUmc

VUmc’ers keken vanochtend verrast op. Twee levengrote posters hangen in de abri’s van de bus- en tramhalte tegenover VUmc om de afdelingen vaatchirurgie, hartchirurgie, anesthesie en IC te bedanken. Dat gebeurt niet iedere dag!

Het kan niemand zijn ontgaan: de familie Grifhorst is heel blij met VU medisch centrum. ‘Doesjka, Nikita en Peter Grifhorst danken vaatchirurgie, hartchirurgie, anesthesie, IC, verpleging en alle medewerkers van VU medisch centrum, voor alle inzet die is geleverd voor de geslaagde operatie van mama’ luidt de tekst. Peter Grifhorst: “Jullie hebben mijn vrouw en de moeder van mijn kinderen het leven gered, zo simpel is het. We zijn iedereen zó dankbaar. Niet alleen de betrokken chirurgen die de levensreddende, twaalf uur durende vaatoperatie uitvoerden, de anesthesiologen en de intensive care-medewerkers, maar álle medewerkers. Van receptie en beveiliging, de voedingsassistenten tot de hoogleraren, ik wil niemand vergeten.”

Inmiddels is zijn vrouw weer thuis en aan het revalideren. “Het zal nog wel even duren, maar ze is er nog”, stelt Grifhorst. Als medewerker bij een mediabureau, een bedrijf dat advertentieruimte inkoopt voor adverteerders, is het idee van een buitenreclame niet zo vreemd. Al eerder plaatste hij een grote advertentie in de Metro, met dezelfde tekst. “Op deze manier ben ik er zeker van dat ik niemand ben vergeten te bedanken.”

“Het was een bijzondere en lastige operatie”, reageert vaatchirurg Arjan Hoksbergen van VUmc. “Dit komt gelukkig niet al te vaak voor en we zijn erg blij dat het weer zo goed gaat met de patiënt. Dat de familie op deze manier laat zien dat ze onze inzet waarderen is natuurlijk geweldig leuk.”

Plaats een reactie