Gedenkdag in Rijnland Ziekenhuis

Vele mensen hebben dit jaar afscheid moeten nemen van een geliefde, familie, vrienden of een collega. Rijnland Ziekenhuis houdt op 14 december een gedenkdag in het Stiltecentrum, waardoor deze mensen op gepaste wijze kunnen worden herdacht.

In het afgelopen jaar hebben mensen in Rijnland Ziekenhuis locatie Leiderdorp afscheid moeten nemen. Afscheid van een geliefde of een familielid met wie een betekenisvolle band was opgebouwd.

Op dinsdag 14 december a.s. is het Stiltecentrum van Rijnland Ziekenhuis locatie Leiderdorp geopend voor zowel mensen van buiten het ziekenhuis als voor de eigen medewerkers om deze mensen te gedenken. Dit kan door een kaartje met de naam van de overledene – met eventueel een korte tekst daarop geschreven – neer te zetten. Tevens kan men hierbij een bloem plaatsen en een lichtje aansteken. De geestelijk verzorgers zijn op de achtergrond aanwezig voor eventueel contact.

– Datum: dinsdag 14 december
– Plaats: Stiltecentrum Rijnland Ziekenhuis locatie Leiderdorp, 5e verdieping, bestemming 531
– Tijd: 09.00 – 17.00 uur

Over Rijnland Ziekenhuis
Rijnland Ziekenhuis maakt deel uit van Rijnland Zorggroep waaronder ook Rijnland Medisch Centrum, verpleeghuizen Leythenrode en Oudshoorn, Zorgcentrum Noorderbrink en Gewoonhuizen vallen.

Voor meer informatie over het Rijnland Ziekenhuis kunt u terecht op de website www.rijnland.nl.

Plaats een reactie