Geboortefotografie toont bijzondere geboorteverhalen

Geboortefotografie wordt steeds populairder: een fotograaf volgt aanstaande ouders voor en tijdens de bevalling en fotografeert ze onopvallend, zonder het idee te geven te storen tijdens deze zeer persoonlijke en intieme momenten.

Geboortefotografie

De veertig reportages in het boek ‘Pure Life, Geboortefotografie en -verhalen‘ van Mirjam Cremer zijn een weergave van de veertig weken die een zwangerschap gemiddeld duurt. Het zijn 32 bijzondere geboorteverhalen in verschillende situaties.

geboortefotografie
Pure Life, Geboortefotografie en -verhalen.

Van thuisbevallingen, ziekenhuisbevallingen, badbevallingen en geboortes op de baarkruk tot keizersneden. Het boek met prachtige fotografie en passende introductieverhalen met als titels steeds de naam van de geborene, is een ode aan het leven. Het is een verhaal van gevoelens en emotie. Bedoeld voor ouders en wensouders om te laten zien hoe mooi en puur de geboorte van een kind is.

geboortefotografie
Pure Life, Geboortefotografie en -verhalen.

Geboortefotograaf

Mirjam Cremer is van beroep geboortefotograaf en oprichter van Pure Life Geboortefotografie en medeoprichter en bestuurslid van Geboortefotografen.com. Sinds 2013 heeft zij meer dan 125 geboortereportages gemaakt. Tijdens haar werk legt ze telkens de geboorte van een nieuw leven vast, de geboorte van een vader en een moeder en de pure, oprechte liefde van ouders voor hun kind. Zij brengt de verbondenheid van een kind met zijn of haar ouders in beeld.

Mirjam Cremer is van beroep geboortefotograaf en oprichter van Pure Life Geboortefotografie.
Mirjam Cremer is van beroep geboortefotograaf en oprichter van Pure Life Geboortefotografie.

Bij de reportages richt zij zich op de ouders, hun samenwerking tijdens de geboorte en vooral op de eerste ontmoetingen met hun kindje. Het zijn de natuurlijke emoties die ze hierbij vastlegt, heel puur en als fotograaf op de achtergrond aanwezig. Mirjam Cremer werkt daarnaast als vaste fotograaf voor de tijdschriften Ouders van Nu en Wij Jonge Ouders. Haar Facebookpagina purelifegeboortefotografie heeft ruim 10.000 volgers.

Het boek ‘Pure Life, Geboortefotografie en -verhalen‘ is te koop vanaf 15 februari 2017.

Koop bij bol.com

Pure Life Geboortefotografie en -verhalen

Plaats een reactie