Gastronomielessen voor studenten Wageningen bij maaltijdproducent Marfo

Internationale studenten van Wageningen University bezoeken deze week in het kader van het vak Food Culture and Customs, onderdeel van de Master Gastronomy, de keukens van maaltijdproducent Marfo in Lelystad.

Studenten krijgen in de lessen inzicht in de relatie tussen gastronomie en menu- en maaltijdontwikkeling doordat Marfo (www.marfo.com) culinaire kennis en kwaliteit en hoogwaardige productietechnologie combineert. Marfo maakt al decennialang goede gastronomische maaltijden speciaal voor veel verschillende doelgroepen in veel verschillende culturen in de zorg, instellingen en luchtvaart.

Aan het roer van de ontwikkelkeuken staat chefkok Pascal Jalhay die, geïnspireerd door seizoenen, regioproducten en reacties van gasten, eerst alle gerechten in het klein maakt en daarna in het groot vertaalt. De maaltijden zijn authentiek en gevarieerd: van Hollandse kost tot exquise Oosterse schotels, halal- en nauwkeurig samengestelde dieetgerechten met minder zout, suiker en vet. Kernelementen in de culinaire methodologie van Marfo zijn kwaliteit, consistentie en voortdurende ontwikkeling in zowel inkoop, productie als verpakking.

Plaats een reactie