Gabriel-methode: Pak de oorzaak van je overgewicht aan in plaats van de symptomen!

Jon Gabriel verloor 103 kilo, zonder rigide dieet of operatie. Aan zijn lichaam is niet meer te zien dat hij ooit overgewicht had. Hoe deed hij dat?Hij legt in De Gabriel-methode uit hoe simpel het is om zonder dieet een ideaal lichaam te krijgen. Hoe? Zorg ervoor dat je lichaam zelf dun wil zijn. Afvallen wordt dan zelfs onvermijdelijk!

De meeste afvalprogramma’s besteden nauwelijks aandacht aan de samenwerking tussen lichaam en geest. En daarom werken diëten niet – of maar tijdelijk. Als je wilt afvallen, moet je begrijpen hoe je brein en je lijf met elkaar communiceren. Je moet je veilig voelen en emotionele stress aanpakken om gewicht te kunnen verliezen. De Gabriel-methode laat zien hoe dat werkt en hoe je blijvend gewicht verliest.

Leer de oorzaken van je overgewicht kennen, lees hoe je die kunt elimineren en ga zelf door middel van visualisatie, positief denken en het toevoegen van gezonde eerlijke voeding aan je maaltijden aan de slag. Pas dan wil je lichaam ‘dun’zijn en zul je blijvend afvallen.

De Nederlandse beauty- en dieetdeskundige Anna van Wittenberghe heeft De Gabriel-methode vertaald. Haar aanvankelijke scepsis sloeg al snel om in pure bewondering. Nog nooit las Van Wittenberghe een boek dat zo begrijpelijk moeilijke materie uitlegt. Al lezende nam ze de proef op de som. Het vertalen van De Gabriel-methode heeft haar denkwijze over gewicht veranderd. Bovendien verloor zij door de confronterende inhoud in een week tijd anderhalve kilo, zonder haar eet- en leefpatroon aan te passen!

Boekgegevens
Titel: De Gabriel-methode
Auteur: Jon Gabriel
Vorm: Paperback, 240 pagina’s
ISBN: 978 90 215 4895 1
Prijs: € 19,95

4 gedachten over “Gabriel-methode: Pak de oorzaak van je overgewicht aan in plaats van de symptomen!”

 1. hoi dit vind ik erg leuk om te lezen , ben er nu al een tijdje mee bezig heb laast een kleine gehad die is op het moment 3 jr een leuke meid is het wel
  maar me gewicht was ff een strobbel mrnu valt het wel mee ben in middels 20 kilo afgevallen was 80 en nu weeg ik 58 wil er nog wat vanaf,ben te vereden met 50 kilo idd het is zeker een combinatie van stres en posetief denken je eet patroon ik vind dit erg leuk om te terug te lezen , dat het zo werkt want heb dit nooit eerder ergens gelezen dit bevetigd mij manier van afvallen heeft nog wat tips vr de laaste kilos hoor ik het graag via me meal wil je alvast bedanken vr je info

  Beantwoorden
 2. Een tip voor de laatste kilo’s ?
  Tenzij je 1 meter 40 ben zou ik zeggen: Wees tevreden met wat je hebt bereikt. Als jij echt zo tevreden bent over deze methode moet je dit gewoon aanhouden als levensstijl. Val je niet meer af ? dan is dit gewoon je ideale gewicht !!
  Veel succes !!
  Jose

  Beantwoorden
 3. Ik geloof dus helemaal niets van het verhaal van Jon. Hij is zo gespierd. Dat kun je niet anders bereiken dan dag en nacht te sporten.
  Ik denk dat deze beste man na de ramp van 11/9 een mooie som smartegeld heeft gebeurd, zijn baan op heeft gezegd en een personal trainer heeft gehuurd om hem de hele dag af te beulen. Het geld zal inmiddel bijna op zijn en moet aangevuld worden door ons, vette europeanen die toch wel overal in trappen. Zeker als men beloofd dat het makkelijk is.
  Wel tegenstrijdig wat hij beweerd trouwens: enerzijds: je mag alles eten wat en wannneer je maar wil, anderzijds dat elke maaltijd eiwitten, de juiste omega-vetzuren en rauw voedsel moet bevatten. Trap er niet weer in mensen! Hou je geld in je zak!

  Beantwoorden
 4. Dit boek is echt een eye-opener. Persoonlijk vond ik het wel even taaie stof om door te komen en het heeft zeker een paar maanden geduurd voordat er resultaat kwam. Maar heel langzaam gaan de kilo’s er nu af. Inderdaad zonder dat je het gevoel hebt op dieet te zijn. Ik volg deze methode zeer nauwkeurig en beluister ook de visualisatie CD. Ik vind het zeer interessant en ben ook erg positief. Ik heb een heel gezonde levensstijl aangenomen, sport weer en ook mijn bovenkamer lijkt verlicht 🙂 Ik gebruik het boek nu regelmatig als naslagwerk.

  Beantwoorden

Plaats een reactie