Gabriel Methode: Afslankrevolutie uit Australië en de VS

Goed nieuws voor die Nederlanders (ruim de helft van de bevolking), die zich hebben voorgenomen in 2011 af te vallen én voor iedereen die alle diëten al heeft geprobeerd: De Gabriel Methode ligt vanaf vandaag in de Nederlandse boekhandels.

De Gabriel Methode is een revolutionaire manier om, zonder dieet, gewicht te verliezen en het gewichtsverlies ook daadwerkelijk te behouden. De methode is een succes in Australië en de VS.

Auteur Jon Gabriel

Auteur Jon Gabriel ontwikkelde De Gabriel Methode na een intensieve studie naar de werking van gedachten en biochemische processen in het lichaam. Zijn uitgangspunt is de activering van het onderbewustzijn. Door positief denken, visualiseren, gezond eten en het aanpakken van emotionele problemen wordt de VET-knop uitgezet. De VET-programma’s van het menselijk lichaam schakelen daardoor om naar de DUN-stand. Eenmaal in de DUN-stand kost afvallen geen moeite en is het op lange termijn goed vol te houden.

Naast het boek De Gabriel Methode zijn er visualisatie cd’s en andere hulpmiddelen verkrijgbaar via www.degabrielmethode.nl. Jon Gabriel verzorgt 2 keer per jaar een seminar in Nederland en gerenommeerde coaches geven ter ondersteuning regelmatig workshops, trainingen en coachings.

Jon Gabriel is econoom en biochemicus. Hij was zelf gevaarlijk dik en probeerde zonder succes elk dieet. Gabriel gooide het roer om toen hij ternauwernood 11 september overleefde. Hij viel 103 kilo af zonder dieet en schreef daar een boek over dat wereldwijd werd uitgegeven.

Boekgegevens
Titel: De Gabriel Methode
Auteur: Jon Gabriel
ISBN: 978 90 215 4895 1
Prijs: € 19,95

1 gedachte over “Gabriel Methode: Afslankrevolutie uit Australië en de VS”

  1. Ik eet heel gezond, en niet veel, ik hoef maar een kilo of zes af te vallen, maar het lukt me van geen kant.
    Welke methode handhaaft U?

    Groet, Carla Hos

    Beantwoorden

Plaats een reactie