Frits Verschoor (Parnassia Bavo Groep) Influencer Of The Year

Frits Verschoor, tot 1 mei voorzitter van de Raad van Bestuur van de Parnassia Bavo Groep, is door medebestuurders in de zorg verkozen tot Influencer of the Year 2010. Verschoor nam 27 mei de award in ontvangst tijdens het jaarlijkse Strategie Platform Healthcare.

Verschoor vindt de award een compliment voor de gehele organisatie: zijn collega-bestuurders en alle medewerkers van de Parnassia Bavo Groep.” We hebben de afgelopen jaren met elkaar hard gewerkt om een gezonde organisatie te zijn die de beste zorg levert aan onze patiënten.”

Zijn medebestuurders roemden Frits om zijn leiderschap, visie, echte patiëntgerichtheid en doorzettingsvermogen. Andere genomineerden voor de award waren Wim Corsten, voorzitter Raad van Bestuur van Thebe en Maarten van Rixtel, voorzitter Raad van Bestuur van Sensire.

De titel wordt sinds 2003 jaarlijks door het Strategie Platform Health Care uitgereikt. Hiermee worden opvallende resultaten in de zorgsector beloond. De organisatie is in handen van Management Events.

Nieuwe bestuursvoorzitter
Op 1 mei droeg Frits Verschoor de voorzittershamer van de Parnassia Bavo Groep na 12 jaar over aan collegabestuurder Stephan Valk, die voorheen financieel bestuurder was. Verschoor blijft in deeltijdverband verbonden aan de Parnassia Bavo Groep als bestuursvoorzitter van de Vastgoedholding en van PBG Participaties. Daarnaast is hij in dienst getreden bij Ockenburgh Consultancy, waar hij zich voornamelijk bezig zal houden met coaching en strategisch organisatieadvies.

Plaats een reactie