Food Professional Day 2010

De Food Professional Day is een nationaal symposium met een internationale uitstraling dat op maandag 11 oktober 2010 in Cinemec in Ede plaatsvindt. Het programma verbindt wetenschappers én chefs afkomstig uit de gastronomie, de zorg, de catering en de industrie.

Ieder programmaonderdeel van de Food Professional Day biedt ruimte voor inspiratie en het opdoen van kennis. Speciale aandacht is er voor het aangaan van gezamenlijke ontwikkeltrajecten op het gebied van voedsel en voeding. Daarbij gaat verantwoord en gezond steeds meer samen met lekker en aantrekkelijk. Dit komt naar voren in interactieve sessies als ‘De actualiteit van het oer-dieet’ (over de relatie tussen ons oer-eten en het huidige eetpatroon) en de ‘Gastvrije zorg’ (over ‘zo gezond mogelijk ziek zijn’). En gaat de chefkok van het Restaurant van de Toekomst, Johan Verbon, in op de vraag hoe streekproducten en topkwaliteit samen gaan met massaproductie.

De Food Professional Day is hét evenement om de eigen kennis te delen en collega professionals te ontmoeten. Aan deelname is een kenniscertificaat verbonden.

We zien u graag op maandag 11 oktober 2010. Reserveer deze datum alvast in uw agenda!

Het definitieve programma is medio augustus bekend. Vanaf dat moment kunt u zich inschrijven via www.foodprofessionalday.nl. Hier vindt u ook het programma en de bijbehorende achtergrondinformatie.

De Food Professional Day maakt deel uit van Food4you: het kennisfestival over gezond en lekker eten, dat van 6 t/m 11 oktober plaatsvindt op initiatief van Wageningen UR (University & Research centre) en Rijn IJssel Vakschool Wageningen.

Plaats een reactie