Fonds NutsOhra steunt de Bikkels van Bart

Fonds NutsOhra is een samenwerking aangegaan met de Bart de Graaff Foundation. In de komende jaren zal het Fonds NutsOhra via het programma Zorg én Perspectief twaalf ‘Bikkels’ financieel ondersteunen met het starten van hun eigen bedrijf.

Fonds NutsOhra
Zorg én Perspectief is een programma van Fonds NutsOhra wat zich richt op het vergroten van kansen voor jongeren tot 25 jaar met een chronische aandoening, door niet de beperking van de aandoening centraal te stellen, maar te kijken naar de ontwikkeling die wél mogelijk is.

Fonds NutsOhra: Zorg én Perspectief.

Bikkels
De Bart de Graaff Foundation helpt jongeren, de Bikkels, die ondanks hun ziekte of beperking een niet te stuiten ambitie hebben om op een eigenzinnige en gedurfde manier hun eigen bedrijf te starten.

Bikkels Bart de Graaff Foundation 2013/2014.

Bert Kuipers, programmaleider Zorg én Perspectief: “De ambitie van de Bart de Graaff Foundation om jongeren met een chronische aandoening een eerlijke kans te geven in onze maatschappij, spreekt ons enorm aan. We zijn dan ook erg verheugd dat we de komende jaren twaalf ‘Bikkels’ kunnen bijstaan in het realiseren van hun dromen”. Bikkel Yuwita Slamet over de Bart de Graaff Foundation: “Het gaat verder dan een eigen bedrijf starten, het is LIFE CHANGING”.

Erwin Vroom, commercieel directeur van de Bart de Graaff Foundation: “De Bart de Graaff Foundation is heel erg blij met de meerjarige samenwerking die we aangaan met Fonds NutsOhra. Het stelt ons in staat om meer jonge mensen, vol met ambities, te begeleiden bij het starten van hun eigen onderneming. Een groep mensen die straks in staat is om ondanks hun beperking actief deel te nemen aan de maatschappij zonder daarbij afhankelijk te zijn van derden”.

Bart de Graaff Foundation

Plaats een reactie