Flevoziekenhuis viert heropening met feestweek

Op dinsdag 1 juni is het zover: dan wordt het Flevoziekenhuis in Almere heropend door onder andere Commissaris van de Koningin Leen Verbeek en burgemeester Annemarie Jorritsma van Almere. Met de heropening wordt een ingrijpende nieuwbouwoperatie van vier jaar voltooid. De officiële opening is het startsein voor een feestweek die bol staat van de activiteiten.

Het Flevoziekenhuis verdriedubbelde in oppervlakte naar ruim 60 duizend vierkante meter. Het nieuwe gebouw heeft vele ontwikkelingen mogelijk gemaakt. Groei, nieuwe voorzieningen en een kwaliteitsverbetering van de zorg. Het nieuwe ziekenhuis biedt onderdak aan partners als het AMC (met een radiotherapeutisch centrum) en Zorggroep Almere (apotheek De Brug en Spoedpost Almere). Aan de zijde van het Weerwater is Revalidatie Almere gevestigd en verpleeghuis Polderburen. Het centrum beschikt over uitgebreide voorzieningen zoals een therapiebad en een sportzaal.

De officiële opening op dinsdag 1 juni is het startsein voor een feestweek, die bol staat van de activiteiten. Op zaterdag 5 juni opent het Flevoziekenhuis de deuren voor het publiek. Op dinsdag 8 juni worden patiënten in de watten gelegd tijdens een verwendag. Op woensdag 9 juni vindt in de Schouwburg Almere een symposium plaats voor specialisten, huisartsen en verpleegkundigen. Op donderdag 10 juni wordt de Cliënten Jaarprijs uitgereikt, een prijs voor projecten die de zorg hebben verbeterd. De feestweek wordt afgesloten met een spetterend feest voor alle medewerkers in het Topsportcentrum op vrijdag 11 juni.

Plaats een reactie