Fishy Dutchman: Efteling maakt lekkerste broodje van Nederland

Donderdag, 13 januari 2011, op de laatste Horecavadag in Utrecht, sleepte de Efteling de eerste prijs voor het lekkerste broodje van Nederland in de wacht. Corstiaan van Lent, kok van het Efteling Hotel bedacht een variant op het oerhollandse broodje kroket: de Fishy Dutchman. Een ambachtelijk broodje makreelkroket met citroenmayonaise. Hij ontving de prijs uit handen van de bekende lekkerbek Joop Braakhekke.

De Fishy Dutchman, een ambachtelijk broodje makreelkroket met citroenmayonaise.

Voorzitter van de Directie van de Efteling Bart de Boer: “Wij zijn natuurlijk heel erg trots op Corstiaan en op deze prijs. Het is een tastbaar bewijs van onze inspanningen om de horeca in de Wereld van de Efteling nog verder te verbeteren. Wij brengen steeds meer variëteit in ons assortiment aan, o.a. door verse en gezonde producten toe te voegen. Wij gaan dit broodje dan ook zeker in het hotel maar ook in het park verkopen.”

Corstiaan van Lent, kok van het Efteling Hotel.

Corstiaan van Lentde ontvangt de prijs uit handen van de bekende lekkerbek Joop Braakhekke.

Plaats een reactie