Finale van ‘Het Beste Idee voor Ziekenhuis Gelderse Vallei’

De 10 beste ideeën voor Ziekenhuis Gelderse Vallei zijn bekend. Duizenden mensen uit de hele regio hebben via internet en de social media hun stem uitgebracht. De finale is op woensdagavond 25 april 2012 in het Expotheater van CineMec.

Idee van Alja Bastiaanse: sneller herstellen door advies voor sport en bewegen (Het Beste Idee voor ZGV)

Dan kiest de vakjury samen met het publiek het winnende idee. Het ziekenhuis stelt vrijkaarten beschikbaar. Meld je aan voor gratis toegangskaarten!

Inwoners uit de regio, patiënten, bezoekers, onderwijsinstellingen en bedrijven hebben hun stem uitgebracht op hun favoriete idee. Het ziekenhuis wil met de campagne de omgeving betrekken bij de zorg. Door samen te werken komen de mooiste ideeën die leiden tot een nog betere zorgverlening.

De tien beste ideeën voor ZGV:
– Categorie voeding: Vivian van den Bosch uit Wageningen met de Happy Healthy shakes, Jene Pascaud uit Veenendaal met het favoriete recept en Ettje Feenstra uit Hoofdkerk met de kooksworkshop voor en door patiënten.

– Categorie zorg: Esther Bakker- van Gijssel uit Renkum met de Pee & See en Robert Memelink uit Bennekom met de Helpende Hand voor Radiologie.

– Categorie gastvrijheid: Huib van Loon uit Rhenen met de Uitcheckmap, Lisa Fokker uit Veenendaal met Zo goed als thuis, Damian van den Berg uit Renkum met de routeplanning door het ziekenhuis en Hetty Borggreve uit Bennekom met de smoelengalerij.

– Categorie sport en bewegen: Alja Bastiaansen uit Bennekom met sneller herstellen door advies voor sport en bewegen.

Bekijk de videopresentaties van de finalisten.

Finale
De finalisten hebben de afgelopen weken niet stilgezeten. Met hulp van een team van het ziekenhuis en het Beste Idee van Nederland zijn de ideeën verbeterd en doorontwikkeld. Tijdens de finale presenteren de finalisten hun innovatieve ideeën. De finale vindt plaats op woensdagavond 25 april 2012 in het Expotheater van CineMec. De avond wordt gepresenteerd door televisiepresentator Henk Jan Smits, Bernd Schneider van het Beste Idee van Nederland en Angelique Groot van Ziekenhuis Gelderse Vallei.

Uit de tien finale-ideeën wordt de winnaar gekozen door een gerenommeerde vakjury én het publiek. Het winnende idee wordt daadwerkelijk uitgevoerd in Ziekenhuis Gelderse Vallei. De avond wordt muzikaal omlijst door de Holland Bigband en Esther Hart. Het belooft een avond vol spanning, entertainment en gezelligheid!

Meld je aan voor gratis toegangskaarten!
Het ziekenhuis stelt toegangskaarten gratis beschikbaar. Wilt u ook aanwezig zijn op de finale? Mail nu naar communicatie@zgv.nl.

Plaats een reactie