Festival voor ‘lastige’ pubers en volwassenen

Op 11 september vindt in Studio K, Timorplein 62 te Amsterdam, het ‘Hoezo Lastige Puber?!’- festival plaats. Op 2 podia zullen jongeren uit verschillende delen van het land optreden met o.a. pop, hiphop, poezie , theater, foto-expo, film, graffiti en literatuur.

Het gratis toegankelijke festival wordt aangeboden door jongeren, is bedoeld voor jongeren en volwassenen, en beoogt een betere dialoog tussen beide te bewerkstelligen. Daarom zijn er ook programma-onderdelen als een jongerenforum en een improvisatie-theater, waar volwassenen zich zullen verbazen over de wijsheid en de frisheid van het puberbrein.

De jongeren komen uit alle uithoeken van het land maar ook uit Amsterdam zelf. Elle Alpha, Jester, Patrick & Bjorna, Kicks for hot lips, M.E.N.S, Charlie Bee zijn enkele van de artiesten.

Het festival is ontstaan uit het gelijknamige boek van Laura Tietjens, dat in juni 2011 bij Scriptum uitkwam. ‘Laten we beter naar jongeren luisteren, daarmee creëren we wederzijds respect en een vruchtbare samenwerking’ is het motto van zowel boek als festival.

Meer informatie: www.hoezolastigepuber.nl

Plaats een reactie