Fertiliteitskliniek Twente: Opening en open huis

Op vrijdag 16 maart 2012 wordt de Fertiliteitskliniek Twente in Hengelo Ov officieel geopend. De kliniek is een samenwerkingsverband van de gynaecologen van de ziekenhuizen ZGT en MST. Vanaf begin van dit jaar vinden alle vruchtbaarheidsonderzoeken en behandelingen plaats in deze nieuwe kliniek.

De reden om de kliniek te starten is de wens om topzorg te leveren. Daarnaast is de fertiliteitskliniek laagdrempelig en toegankelijk geworden. De kliniek heeft een goed bereikbare locatie in de regio, buiten de ziekenhuizen. Hiermee wordt de dienstverlening helemaal toegespitst op de clientèle en wordt de kennis en kunde vanuit MST en ZGT gebundeld.

In de Fertiliteitskliniek Twente zal oriënterend fertiliteitsonderzoek plaatsvinden, maar ook behandeling met hormonen, inseminaties en transport-IVF in samenwerking met het IVF-laboratorium van de Isala klinieken in Zwolle. Ook de laboratoria van de ziekenhuizen MST en ZGT hebben hun semenactiviteiten geconcentreerd in deze kliniek in Hengelo.

Open Huis
Op zaterdag 17 maart 2012 is er van 11.00 uur – 15.00 uur open huis. Belangstellenden zijn dan welkom om de kliniek te bekijken en vragen te stellen aan medewerkers. Ook zal er een presentatie zijn.

Plaats een reactie