Feestelijke kraammarkt bij opening geboortekamer MCA

Het bevalt nog beter in het MCA. Met de komst van tien nieuwe geboortekamers beschikt de afdeling verloskunde namelijk vanaf 15 november over sfeervolle kamers waar kraamvrouwen en hun partner vóór, tijdens en na de bevalling prettig kunnen vertoeven. Op zaterdag 13 november is er een feestelijke kraammarkt met rondleidingen, informatiestands en presentaties.

Tijdens de kraammarkt – van 10.00 tot 16.00 uur op diverse locaties in het MCA – is er gelegenheid de nieuwe kamers te bewonderen. Naast rondleidingen zijn er informatiestands (over bevallen in het MCA, borstvoeding, keizersnede, neonatologie en kraamzorg), diverse presentaties en modeshows met hippe positie(mode). Er wordt make-up advies gegeven en geboorteborden en –kunst worden tentoongesteld.

De kraammarkt is op eerste verdieping, in de lounge/Pieter van Foreestzaal (016/015) én op de verloskamers (338). De toegang is gratis. Meer informatie is te vinden op www.mca.nl/kraammarkt.

De geboortekamers zijn huiselijk ingerichte ruimten, die in een handomdraai zijn om te toveren tot volwaardige verloskamers, mét alle benodigde instrumenten en apparatuur. De kamers worden ingezet voor zowel klinische als poliklinische bevallingen. Groot pluspunt zijn de faciliteiten, zoals een comfortabele bedbank voor de partner, koelkast, tv, dvd-speler en audio-installatie.

1 gedachte over “Feestelijke kraammarkt bij opening geboortekamer MCA”

 1. Ik zie dat er 13 november een kraammarkt gehouden word. Is er al iemand die informatie over zwangerschapsmassage en babymassage geeft?
  Mocht dit niet het geval zijn is het mogelijk dat ik daar informatie over mag gaan geven ?
  Met vriendelijke groet,
  Jose Booms
  BoomsMasseurs Heerhugowaard

  Beantwoorden

Plaats een reactie