Extra opleiding voor taxichauffeur speciaal vervoer

Taxichauffeurs van Van Rhijn ontvangen vrijdag 2 november 2012 hun MBO2 diploma Taxichauffeur aangevuld met vijf extra modules in de categorie ‘Doelgroepenvervoer’. De 43 chauffeurs onderscheiden zich daarmee in de markt; ze zijn de eersten in Nederland die het diploma ontvangen na anderhalf jaar opleiding.

“De extra modules in de MBO2 opleiding Taxichauffeur zorgen ervoor dat onze chauffeurs van speciaal vervoer zich beter kunnen verplaatsen in de situatie van de cliënt. Dit geeft niet alleen de cliënten, ouders en verzorgers vertrouwen, de chauffeurs voelen zich ook zekerder omdat hij de juiste kennis in huis heeft om zijn cliënt goed te vervoeren,” vertelt Van Rhijn directeur Martijn van der Kroef.

Kwaliteitsslag
De opleiding van Van Rhijn heeft 18 maanden geduurd, met één of twee trainingsdagen per maand. Het traject is uitgevoerd door trainers van Erkendopleiden.nl en Reinaerde Opleiding Ontwikkeling Training in samenwerking met ROC Nijmegen.

Deze kwaliteitsslag is een positieve impuls voor de vervoersbranche waarmee de branche wordt versterkt en waarmee Van Rhijn zich in deze speciale vervoersbranche onderscheidt.

Plaats een reactie