Evenement voor goede nachtrust

Van 18 t/m 20 maart vindt in Ahoy Rotterdam de eerste editie van Slaap & Zo plaats. Een uniek evenement in Nederland waar de bezoeker zich kan laten informeren over hoe men een gezonde nachtrust kan bereiken. Een belangrijk initiatief ook, want uit onderzoek blijkt dat niet minder dan 25% van de Nederlanders op één of andere manier te kampen heeft met slaapproblemen. Dat betekent dat in ons land 4 miljoen mensen niet van een ongestoorde nachtrust kunnen genieten.

Slaap & Zo wordt i.s.m. de Nederlandse Vereniging voor Slaap- en Waak Onderzoek (NSWO) georganiseerd. (Medisch) specialisten, verbonden aan de NSWO, zullen dagelijks lezingen verzorgen die vrij toegankelijk zijn voor de bezoekers van Slaap & Zo. Daarnaast organiseert de NSWO ook een drietal wetenschappelijke congressen die uitsluitend toegankelijk zijn voor professionals.

Maar de bezoekers worden niet alleen geïnformeerd d.m.v. lezingen. Tijdens Slaap & Zo zijn er tevens bedrijven en instanties aanwezig met producten of diensten presenteren, die eveneens een gunstige invloed hebben op een goede nachtrust.

Slaap & Zo vindt plaats in het Congres- en Vergadercentrum van Ahoy en is op vrijdag 18 en zaterdag 19 maart geopend van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 10.00 tot 16.00 uur.

Plaats een reactie