Europeanen vinden NIVEA het meest betrouwbaar

NIVEA is ook dit jaar op het gebied van gezichtsverzorging uitgeroepen tot het meest betrouwbare merk van Europa. Dit blijkt uit het European Trusted Brands onderzoek 2010 van uitgeverij Reader’s Digest, dat is gehouden onder meer dan 30.000 respondenten in zestien Europese landen.

Meest betrouwbaar
NIVEA werd voor het zesde opeenvolgende jaar in alle zestien landen, waaronder ook Nederland, uitgeroepen tot meest betrouwbare merk in de categorie gezichtsverzorging. Het is het enige merk dat in alle onderzochte Europese landen binnen één bepaalde categorie het meeste vertrouwen krijgt van de respondenten. Volgens Oele Steenks, hoofdredacteur van Reader’s Digest in Nederland, is het niet verrassend dat NIVEA ook dit jaar tot meest betrouwbare gezichtsverzorgingsmerk is verkozen. “NIVEA biedt al honderd jaar producten waar generatie na generatie op wordt vertrouwd en heeft daardoor een grondige expertise opgebouwd op het gebied van verzorging.”

European Trusted Brands 2010
Het European Trusted Brands onderzoek geeft voor het tiende achtereenvolgende jaar inzicht in het vertrouwen van de Europese burger. Uit een database met 4,5 miljoen klanten selecteerde Reader´s Digest respondenten uit zestien verschillende landen, te weten: België, Duitsland, Engeland, Finland, Frankrijk, Hongarije, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenie, Rusland, Spanje, Tsjechië, Zweden en Zwitserland. In totaal deden 32.163 consumenten mee aa­­­­­n het onderzoek, waarvan 2.106 uit Nederland.

Over Beiersdorf
Beiersdorf ontwikkelt innovatieve en kwalitatief hoogwaardige A-merken op het gebied van huidverzorging die inspelen op de wensen van de consument. Aan de basis van dit succes liggen kwaliteitsmerken zoals NIVEA en Eucerin, meer dan 120 jaar ervaring in onderzoek en ontwikkeling, en een sterke internationale positie. Wereldwijd werken dagelijks 22.000 mensen in ruim 150 landen met grote inzet aan het ontwikkelen van deze producten. Beiersdorf Nederland is met circa 80 mensen verantwoordelijk voor de verkoop en marketing van de merken verkocht in drogisterijen, supermarkten en apotheken. Daarbij gaat de aandacht voortdurend uit naar betrouwbare kwaliteit en een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Voor meer informatie, kijk op www.beiersdorf.nl.

Plaats een reactie