European Sand Sculptures Festival 2010 in Noordwijk van 22 augustus t/m 3 oktober

0
666

Het thema van de derde Noordwijkse editie van het immens populaire Europen Sand Sculptures Festival bedraagt ‘Space Sculptures’ oftwel ruimtevaart. De officiële start van het European Sand Sculptures Festival vindt plaats op 22 augustus, de enorme ruimtevaart sculpturen zijn t/m 3 oktober te bezichtigen op de Koningin Wilhelmina Boulevard.

Jij bepaalt straks de publieksprijs
Wat vind jij de mooiste zandsculptuur? Wie verdient de publieksprijs van het European Sand Sculptures Festival 2010? Jij bepaalt straks zelf snel en eenvoudig wie er volgens jouw de publieksprijs moet krijgen. Stem door middel van een sms en maak kans op een van de vele prijzen. Het enige dat je hoeft te doen is naar Noordwijk komen, kijken en stemmen. Zo eenvoudig is het.

Officiële prijsuitreiking
Raketten, satellieten, planeten en aliens gaan vrijdag 27 augustus de strijd met elkaar aan voor de titel mooiste SPACE SCULPTURE van 2010. De reusachtige sculpturen zullen vanaf vrijdagmiddag te bezichtigen zijn op de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk. Om 15:00 uur klinkt het eindschot en zullen alle carvers hun gereedschap neerleggen. Aan de vakkundige jury de eer om vervolgens om alle SPACE SCULPTURES te beoordelen. Om 16:00 uur wordt de winnaar van het European Space Sculptures Festival 2010 bekendgemaakt.

Meer informatie: www.europeansandsculptures.eu