Ervaar de creatieve voorjaarskriebels in de Brabanthallen

Leuke frisse ideeën opdoen of gewoon een gezellig creatief dagje uit? Kom dan op 15,16 of 17 maart 2012 naar ons lentefeest in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch. Bezoek de Creatieve Hobby en Handwerkdagen en/of de Knotsgekke Kaartendagen. Talloze creatieve hobby’s om lekker zelf te shoppen of zelf aan de slag te gaan. De bezoekers kunnen in contact komen met de nieuwste materialen van hun favoriete hobby of geïnspireerd raken in, een voor hen, compleet nieuwe hobby! Twee beurzen onder één dak! Ruim 225 exposanten staan te popelen om het nieuwe creatieve seizoen te openen! De beurs biedt inspiratie voor een breed publiek; creativiteit leeft immers weer bij jong en oud.

Helemaal hip en nostalgisch verlangen ontmoeten elkaar!
Het aanbod van producten, workshops en technieken tijdens de Creatieve Hobby- en Handwerkdagen is heel divers. Haken, breien, borduren, vilten, zelfmaak mode, quilten & patchwork, tekenen & schilderen, sieraden maken, het oppimpen van meubels, het decoreren van taarten en nog veel meer. De beurs is niet alleen interessant voor de doorgewinterde creatieve hobbyist. Ook beginners kunnen hun hart ophalen bij het brede en gevarieerde aanbod in combinatie met de vele laagdrempelige workshops.

Trends en primeurs
Creatief recyclen? Pimp een blik. U kunt volop ideeën opdoen bij de gedekte inspiratietafels. Ook een simpel jurkje wordt in een handomdraai Haute Couture met gestreken hippe full colour applicaties. De prachtigste sieraden, haarknipjes en broches worden met bierdopjes gemaakt. Uitgebreide aandacht is er voor het zelf decoreren van taarten en cupcakes. Er zijn tal van taartdecoratie-workshops, maar ook de bakmaterialen en gereedschappen zijn verkrijgbaar. Diverse deelnemers presenteren de nieuwste producten zoals siliconen om zelf mallen voor bijvoorbeeld cupcakes en koekjes, maar ook zeepjes en kralen te maken.

Vrolijke voorjaarsbeesten
Rond Pasen is het natuurlijk geweldig om leuke zelfgemaakte decoraties in de paastak te hangen. Wat dacht u van een gebreid konijn of een vrolijk gehaakte eend. Ga direct thuis aan de slag want de patronen en voorbeelden worden meegegeven.

Demonstraties in de voorjaarstuin
Niet alleen in de gezellige voorjaarstuin die worden doorlopend demonstraties gehouden. Volop activiteit op de beursvloer. Schuif aan, doe mee en laat u inspireren. Van bloemsierkunst met versierde linten, kanten en stofjes tot het maken van een babybol. Ook laten diverse demonstratrices zien wat u allemaal met de nieuwste naai- en borduurmachines kunt doen.

De metamorfoses
Ook tips om bestaande woonaccessoires in je huis weer in een nieuw fris jasje te steken ontbreken niet. En niet alleen het huis wordt gedecoreerd ook de bezoeker mag zichzelf pimpen, met glaskralen, unieke tassen of vilten oorbellen.

Kaarten maken, scrappen én stempelen
Houdt men van kaartenmaken, scrappen en stempelen? Bezoek dan in de aangrenzende hal De Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen. Meer dan 140 exposanten. Het complete aanbod voor de beginnende en gevorderde kaartenmaker en scrapper. www.knotsgekkekaartendagen.nl

Praktische informatie
Kaarten aan de kassa per beurs euro 7,50 p.p. Uiteraard is er een aantrekkelijke aanbieding als men beide beurzen bezoekt. Voor een combiticket betaalt men dan slechts euro 9 euro. Mannen in gezelschap van vrouw of vriendin mogen gratis naar binnen evenals kinderen t/m 3 jaar. Kinderen van 4 t/m 12 jaar betalen euro 5,- en krijgen drie gratis workshops én een tasje met verrassingen. Ga voor meer informatie en het aanvragen van een kortingsbon naar www.hobbyenhandwerkdagen.nl.

Plaats een reactie