Erasmus MC viert start nieuwbouw met de buurt

0
554

Erasmus MC viert de start van de nieuwbouw. Op zaterdag 17 oktober wordt van 11.00 – 15.30 uur een buurtfeest gehouden voor omwonenden, medewerkers en hun familie en andere geïnteresseerden. Gratis
Er zijn rondleidingen door belangrijke afdelingen van Erasmus MC, de Museumparkgarage en Hoboken en presentaties over de nieuwbouw. Tevens kunnen bezoekers meebouwen aan zandkastelen en één van de musea aan het Museumpark bezoeken. Het feest is gratis toegankelijk en wordt gehouden op het bouwterrein (hoek Wytemaweg-Zimmermanweg).

2017
De komende acht jaar voltrekken de bouwwerkzaamheden zich op de bestaande locatie, middenin Rotterdam. De nieuwbouw van het ziekenhuis en het onderwijscentrum, de uitbreiding van het kinderziekenhuis en de vernieuwing van het Thoraxcentrum zijn in 2017 afgerond. Erasmus MC-Daniel den Hoed, nu nog gevestigd in Rotterdam-Zuid wordt in het volledig vernieuwde universitair medisch centrum ondergebracht.

Zie voor meer informatie over de nieuwbouw Erasmus MC en het buurtfeest op 17 oktober: www.erasmusmc.nl/nieuwbouw.

Vorig artikelNieuw gen voor autisme gevonden
Volgend artikelBehandeling slokdarmkanker blijft moeilijk
Avatar
Erasmus MC is het grootste en wetenschappelijk meest toonaangevende Universitair Medisch Centrum van Nederland. Bijna 13.000 medewerkers werken binnen de kerntaken patiëntenzorg, onderwijs en wetenschap continu aan een verbetering en versterking van de individuele patiëntenzorg en de maatschappelijke gezondheidszorg. Zij ontwikkelen hoogwaardige kennis, dragen dit over aan toekomstige professionals en passen dit toe in de zorg voor patiënten. De komende vijf jaar wil Erasmus MC uitgroeien tot één van de beste medische instituten in de wereld. Erasmus MC maakt deel uit van de Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra (NFU)