Er jonger uitzien – Willen we dat niet allemaal?

Oud worden en er jonger uitzien, dat willen we allemaal wel. Uiteraard ligt een gezonde levensstijl hieraan ten grondslag, maar omdat niet iedereen daar tijd voor heeft, smeren we onszelf suf… en blut. Op een aantal wondercrèmes na, heeft het allemaal wel zoveel zin?

Enerzijds ja. Want hydrateren is het allerbelangrijkste voor je huid. Smeren moet dus sowieso. Anderzijds nee, oud worden we allemaal en dat je het gaat zien, staat nou eenmaal buiten kijf.

Ondanks feiten en tegensprekende bewijzen dat rimpelloos oud worden niet voor de meeste mensen is weggelegd, heeft The Body Clinic met succes een apparaat gevonden waarop we allemaal de strijd tegen de zwaartekracht grotendeels kunnen winnen.

The Body Clinic is er in geslaagd een bijzondere laser naar Nederland te halen waarmee je de tekenen van ouderdom aanmerkelijk kunt verminderen en tegengaan. De Candela Fractional Laser stuurt namelijk kleine warmte kolommetjes door de huid waardoor die wordt aangezet om nieuw collageen te vormen. En we weten allemaal dat stimulatie van nieuw collageen zorgt voor een gladdere, soepelere en dikkere huid.

De laser zorgt er ook voor dat de structuur van je huid beter wordt, littekens minder en poriën kleiner. Een laserbehandeling heeft tevens een positief effect op de gevreesde craquelé lijntjes en kleine rimpeltjes.

Veiligheid
Voordat The Body Clinic tot de aanschaf van de Candela laser overging, is eerst uitgebreid onderzoek gedaan naar de effectiviteit en veiligheid van verschillende laserapparaten. En wat bleek? Uit klanttevredenheid onderzoek was de Candela het laserapparaat dat de beste resultaten opleverde. Doordat er met een gefractioneerde laser maar een gedeelte van de huid wordt behandeld, komt vanuit de niet behandelde huid het genezingsproces snel op gang. Hierdoor is ook de hersteltijd aanmerkelijk korter vergeleken met andere laserbehandelingen (5-7 dagen).

Over The Body Clinic zelf…
The Body Clinic is een collectief van cosmetische artsen die samenwerken met meer dan 40 beautyclinics door heel Nederland. De artsen komen elke 2-6 weken langs bij de beautyclinics. The Body Clinic heeft locaties in 10 van de 12 provincies, vaak is het dus mogelijk om bij jou in de buurt een afspraak te maken. Naast de 40 beautyclinics waar de artsen langskomen, heeft The Body Clinic 1 augustus 2009 twee eigen klinieken geopend: een in Amsterdam en een in de regio Arnhem.

In deze eigen klinieken werkt Drs B.F.J. Biermans die in 2007 en in 2008 als beste getest werd door de Consumentenbond. Drs Biermans is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde.

Plaats een reactie