Elektrische fietsen op E-BikeXperience 2011

Voor de sterk groeiende groep belangstellenden organiseert VNU Exhibitions van 14 tot en met 16 oktober 20111 de gloednieuwe beurs E-BikeXperience, het evenement op het gebied van elektrische fietsen en e-mobility.

Bezoekers vinden hier de nieuwste modellen E-bikes overzichtelijk onder één dak bijeengebracht, zien alle trends, onderdelen en accessoires. Om de fietsen ook uitgebreid te kunnen beproeven staat op de beurs een groot testparcours ter beschikking. E-BikeXperience is het eerste nationale indoor E-mobility initiatief in Nederland.

Vrijwel alle fabrikanten tonen hun noviteiten voor 2012. Het expositieprogramma omvat elektrische (vouw)fietsen, fietsonderdelen en –accessoires en diensten, waaronder verzekeringen.

Locatie: Jaarbeurs Utrecht, hal 8.

Openingstijden: vrijdag 14 oktober van 12.00 tot 21.00 uur, van zaterdag 15 oktober tot en met zondag 16 oktober van 10.00 tot 17.00 uur. Maandag 17 oktober is de beurs van 10.00 tot 17.00 uur uitsluitend toegankelijk voor vakbezoekers.

Voor meer informatie en kaarten met korting: www.ebikexperience.nl.

Bike Motion Benelux
Gelijktijdig met E-BikeXperience organiseert VNU Exhibitions in hal 9, 10, 11 en 12 van Jaarbeurs Utrecht de beurs voor sportieve fietsen Bike Motion Benelux. Een kaartje voor dit event biedt gratis toegang tot E-BikeXperience. Omgekeerd kunnen bezoekers van E-BikeXperience met bijbetaling van slechts 7 euro aan de kassa naar Bike MOTION Benelux. Zie: www.bikemotionbenelux.nl.

Plaats een reactie