ELASTILash van Obagi Medical stimuleert wimpergroei

Het Amerikaanse, farmaceutische bedrijf Obagi Medical, heeft een serum ontwikkeld op basis van Myristoyl Pentapeptide-17 dat op een veilige manier de wimpergroei stimuleert. Uit klinisch onderzoek is gebleken, dat binnen zes weken de wimperrij voller wordt en wimpers zichtbaar langer worden zonder bijwerkingen.

Dit serum, dat is ontwikkeld op basis van de algemene behoefte van voornamelijk vrouwen naar langere en vollere wimpers, is onder de naam ELASTILash in oktober 2010 gelanceerd in de Verenigde Staten en is nu ook in Nederland en België verkrijgbaar.

Obagi Medical Inc. is een vooraanstaand Amerikaans farmaceutisch bedrijf, gevestigd in Long Beach/Californië, waar huidspecialisten, dermatologen en wetenschappers dagelijks medisch-cosmetische huidverzorgingsproducten ontwikkelen. De meest recente vondst die zij hebben ontwikkeld is ELASTILash Eyelash Solution, een voedend serum dat de wimpergroei bevordert. De formule is samengesteld op basis van meerdere actieve bestanddelen, met als voornaamste ingrediënt Myristoyl Pentapeptide-17. Dit type eiwit stimuleert de haarzakjes een wimperhaartje langer vast te houden. Doordat de haartjes minder snel uitvallen worden ze langer en groeien er ondertussen nieuwe haartjes bij. Resultaat na zes weken is een natuurlijk ogend voller wimperrijtje.

– Aanbevolen gebruik: ELASTILash wordt aangebracht met een kwastje, net als een vloeibare eyeliner. Elke avond voor het slapen op de gereinigde ogen, vlak langs de wimperrand. Eén streek is voldoende. De emulsie trekt direct in de huid en zal de ogen niet irriteren tijdens de nachtrust.

– Klinisch testresultaat: het serum is uitvoerig getest en wordt wereldwijd aanbevolen door dermatologen en oogartsen.

– Testpanel: 7 op de 10 gebruikers bemerkten al binnen zes weken dagelijks gebruik een opvallend verschil van zichtbaar vollere, dikkere wimpers.

– Goedgekeurd: ELASTILash is – in tegenstelling tot andere wimpergroeimiddelen – samengesteld op basis van uitsluitend wettelijk toegestane, niet-irriterende ingrediënten en zodoende ‘zonder doktersrecept’ verkrijgbaar.

– Goed om te weten: Obagi Medical Inc. is nog één van de weinige bedrijven die het aandurft niet-geretoucheerde before & after foto’s van testresultaten van (medisch-cosmetische) huidbehandelingen te tonen. Zo ook de groeivorderingen van ELASTILash Eyelash Solution www.obagi.nl/images/elastilash/Voorna-Elastilash.jpg

Obagi Medical Inc. is ruim dertig jaar geleden opgericht door één van de bekendste huidexperts van Hollywood: dr. Zein Obagi. De gerenommeerde dermatoloog ontwikkelde destijds al een innovatief ‘Healthy Skin Concept’; een uitvoerig anti-agingbehandelplan in combinatie met specifieke, medische huidverzorgingsproducten om aandoeningen als acne of hyperpigmentatie te herstellen (geschikt voor het herstel van elk huidtype en alle huidskleuren). Door te redeneren vanuit het herstel van de gezondheid van de huid, boekt dr. Obagi al decennialang opzienbarende, wetenschappelijk onderbouwde resultaten.

Zijn Healthy Skin Institute bevindt zich in hartje Beverly Hills en staat in Hollywoodkringen al jaren bekend als het geheime adresje voor cosmetische behandelingen, bijvoorbeeld met het NU-Derm Systeem (voor de behandeling van o.a. hyperpigmentatie) of de intensieve medische peeling Blue Peel om diverse tekenen van huidveroudering aan te pakken. Wereldwijd kiezen ook steeds meer huidspecialisten – van plastisch chirurgen tot cosmetisch artsen, dermatologen en schoonheidsspecialisten – voor de kwalitatief hoogstaande skincare en huidverbeterende behandelingswijzen van dr. Zein Obagi. Er zijn verschillende productlijnen verkrijgbaar, zoals ZO Skin Health (cosmetisch) en Obagi Medical (medische cosmetica).

ELASTILash is een aanvulling in de ELASTIderm Collection, een skincareserie voor de verzorging en verbetering van de kwetsbare, tere huidzones zoals ELASTIderm Décolletage Fx System voor hals en decolleté en ELASTIderm Eye Treatment tegen veroudering rondom de ogen.

Plaats een reactie