eHealth in beeld: digitaal dokteren in de praktijk

Voor welke eHealth toepassingen lopen patiënten en professionals nu écht warm? Op 9 februari 2011 wordt het eerste exemplaar van het boek ‘eHealth in Beeld’ uitgereikt aan Arie Nieuwenhuijzen Kruseman, KNMG-voorzitter, en Roger van Boxtel, bestuurslid van het Innovatiefonds Zorgverzekeraars en bestuursvoorzitter Menzis, tijdens een artsencongres over eHealth in Utrecht.

Dit prachtig geïllustreerde boek bevat 21 praktijkverhalen over digitaal dokteren, een boek van en voor artsen. Het boek is een initiatief van artsenfederatie KNMG, de Nederlandse Vereniging voor eHealth en eHealthNu.

Inspiratie
Zij willen met deze uitgave artsen informeren en inspireren om eHealth in de praktijk toe te passen. Want na decennialang als veelbelovend te zijn bestempeld, breekt eHealth nu echt door, in Nederland en Europa. Niet voor niets levert Eurocommissaris Neelie Kroes een persoonlijke bijdrage aan dit boek. De praktijk bewijst dat eHealth kan bijdragen aan een zorg die doelmatiger, toegankelijker en kwalitatief beter is.

De hype voorbij
Zoals KNMG-voorzitter Arie Nieuwenhuijzen Kruseman zegt: ‘eHealth is de hype voorbij, maar er is nog wel wat voor nodig om zorg op afstand een integraal en vanzelfsprekend onderdeel van de Nederlandse gezondheidszorg te maken. Het boek ‘eHealth in Beeld’ brengt dit dichterbij.’

Bestelinformatie
Kosteloos voor KNMG-leden zolang de voorraad strekt. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door het Innovatiefonds Zorgverzekeraars. Niet-leden € 14,95 ex verzendkosten

Meer informatie op www.ehealthinbeeld.nl

Plaats een reactie