Eerste twitterspreekuur bij Máxima Medisch Centrum op 11 april 2011

Máxima Medisch Centrum Veldhoven/Eindhoven gaat twitterspreekuren organiseren. De sportartsen en orthopeden (die onder het label SportMáx werken) hebben de primeur. Zij nemen op maandagavond 11 april plaats achter het toetsenbord om vragen te beantwoorden die via Twitter binnenkomen. Het eerste spreekuur heeft als thema: sport.

“Het voorjaar komt er weer aan en dat is voor veel mensen weer de tijd om lekker buiten te gaan sporten”, weet sportarts Bert van Essen. “Veel mensen beginnen zonder zich goed voor te bereiden. Het komt vaak voor dat er fanatiek wordt begonnen, maar dat een blessure wordt opgelopen. Voor deze groep is dit twitterspreekuur ideaal. Zij kunnen ons bijvoorbeeld vragen stellen over verantwoord sporten en het voorkomen van blessures.”

Maar ook talloze andere onderwerpen kunnen aan bod komen. Wat houdt een sportkeuring in? Is het nu wel of niet verstandig om te gaan sporten met een griepje? Op al deze vragen geven de specialisten antwoord.

Sportarts Bert van Essen en sportorthopeed Marijn van den Besselaar zitten klaar voor het beantwoorden van de vragen. Beiden hebben veel ervaring met het begeleiden van zowel de topsporter als de recreatieve sporter.

Het twitterspreekuur is maandagavond 11 april van 18.00 uur tot 19.00 uur. De specialisten zitten klaar voor het beantwoorden van de vragen op @sportmax_mmc. Gebruik de hashtag #mmctwitterspreekuur om mee te twitteren.

1 gedachte over “Eerste twitterspreekuur bij Máxima Medisch Centrum op 11 april 2011”

  1. Leuk initiatief… maar wel een beetje jammer van die hashtag.. behoorlijk lang, waardoor hij nogal wat van je 140 tekens inneemt. Minder ruimte voor heldere vraagstelling.

    Beantwoorden

Plaats een reactie