Eerste paal nieuw beautycentrum Almere

In Almere bij de Literatuurwijk op het bedrijventerrein de Uitgeverij verrijst dit jaar het exclusieve beautycentrum Q beauty. Het complex zal voorzien in beauty behandelingen in combinatie met Wellness, anders dan de grote centra in Nederland zal Q beauty zich richten op Quality, privacy en kleinschaligheid.

In het 350 m2 grootte complex zullen gezichts- en lichaamsbehandelingen gegeven worden door uitsluitend gediplomeerd personeel en topproducten. Tevens worden anti-aging behandelingen gegeven met ondersteuning van de nieuwste technieken en apparatuur. Tijdens of na de behandeling is het mogelijk om gebruik te maken van Wellness faciliteiten zoals, Finse en Turkse sauna’s, Cocoon, swimmingspa, whirlpool of relaxen. Uniek is dat u het gehele complex al met minimaal 6 en maximaal 10 personen volledig kunt afhuren. Hierdoor kan Q beauty een grote mate van privacy garanderen.

Comfort, luxe en privacy komen centraal te staan bij Q beauty, dat zich wil meten met high end centra. Het beautycentrum gaat werk bieden aan ongeveer tien tot vijftien mensen. November/december 2010 moet het gehele complex gereed zijn.

Q beauty is een familiebedrijf van dochter Jennifer en moeder Teddy die eind 2005 hun eerste beautysalon opende aan huis op de Noorderplassen. Al snel bleek dat er grote behoefte is aan behandelingen die niet alleen preventief werken, maar ook direct resultaat geven. Doordat Q beauty aan deze vraag kon voldoen bleek al snel dat de kleinschalige opzet vanuit huis niet toereikend zou zijn voor de toekomst.

De explosieve groei welke Q beauty afgelopen jaren mee heeft gemaakt, hebben doen besluiten voor de nieuwbouw van het nieuwe complex op De Uitgeverij. Tijdens het maken van de nieuwbouwplannen is Q beauty de Q van Quality niet uit het oog verloren. De Q vindt men straks overal terug, niet alleen in duurzaam ondernemen ondersteund met topproducten en de allernieuwste apparatuur, maar ook de keuze van architect Jos Abbo en bouwbedrijf Aan de Stegge garanderen een perfect ontwerp en bouw.

Ondanks de recessie zet Q beauty deze stap, daar de onthaast industrie in de komende jaren substantiële groei zal laten gaan zien. Hierop inspelen en de klant laten voelen dat het “goed” is, moet voor beide partijen een win-win situatie geven met de te verwachte resultaten.

1 gedachte over “Eerste paal nieuw beautycentrum Almere”

Plaats een reactie