Eerste Landelijke Open Dag Dierenartsen 6 oktober 2012

De eerste Landelijke Open Dag voor Dierenartsen wordt zaterdag 6 oktober 2012 georganiseerd met als thema ‘Dierenarts in 3D: deskundig, dienstverlenend en duurzaam’. Verspreid over het land doen dierenartsenpraktijken hun deuren open om te laten zien hoe de dierenartsen in Nederland zorgen voor mens en (huis)dier.

De praktijken bieden een kijkje achter de schermen van veterinair Nederland. Ook dierenartsen die buiten de dierenartsenpraktijken werken, vertellen er op video over hun beroep.

De landelijke open dag dierenartsen duurt van 9.30 tot 17.00 uur, maar praktijken mogen zelf hun programma invullen. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Praktijken kunnen op de website www.opendag.dierenarts.nl een pagina aanmaken met hun programma die dag. De komende weken groeit de informatie over de deelnemende praktijken en de georganiseerde activiteiten.

De Landelijke Open Dag Dierenartsen wordt georganiseerd door de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde, de beroepsvereniging van dierenartsen, in het kader van het 150 jarig bestaan van de vereniging. De landelijke open dag zal jaarlijks worden georganiseerd op de eerste zaterdag na dierendag.

Plaats een reactie